Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Labdarúgás, Román KupaNegyeddöntőbe juthat a Sepsi OSK

2018. október 31., szerda, Sport

Az Eugen Neagoe irányította labdarúgók a másodosztályban érdekelt Mioveni vendégeként lépnek pályára a Román Kupa nyolcaddöntőjében. A ma 16.30-kor kezdődő találkozót a Digi Sport 1, a Telekom Sport 1 és a Look Sport élőben közvetíti.

A kupa 6. körében tizenhat csapat érdekelt, tizenkét együttes az élvonalban, kettő a másodosztályban, kettő pedig a 3. ligában szerepel. A nyolcaddöntőben egy találkozó dönt a továbbjutásról, a mérkőzéseket az alacsonyabban rangsorolt csapat otthonában rendezik. A háromszéki labdarúgók az előző idényben az 5. fordulóban búcsúztak, hiszen 2–0 arányú vereséget szenvedtek a későbbi kupagyőztes Craiova csapatától a Silviu Ploeşteanu Stadionban. A Iordan Eftimie irányította csapatnak az előző szezonban nem sikerült a negyeddöntőbe jutnia, mert a legjobb tizenhat között hazai pályán 1–0 arányú vereséget szenvedett a Medgyesi Gázmetán együttesétől.

A piros-fehér mezesek a kupasorozat előző fordulójában a másodosztályos Temesvári Politehnica vendégeként hosszabbítás után (1–1), tizenegyespárbajt követően harcolták ki a továbbjutást (5–3), míg az Argeș megyei csapat a 3. ligában érdekelt Sporting Liești otthonában diadalmaskodott (3–0). Az élvonalban hetedik háromszéki gárda vasárnap a bajnokság 13. fordulójában a sepsiszentgyörgyi stadionban szenvedett vereséget a Kolozsvári CFR-től, a másodosztályban hetedik Mioveni pedig pénteken a pontvadászat 14. köré­ben hazai pályán gyűjtötte be a három pontot a Bukaresti Daco-Getica ellen.

A Sepsi OSK és a Mioveni történetük során kétszer találkozott egymással tétmérkőzésen a 2016–2017. évi másodosztályú bajnokságban. Az odavágóban az Argeș megyei csapat hazai környezetben 2–0 arányban győzött Eduard Stoica és Roberto Ayza góljával, majd a visszavágóban osztozkodtak a pontokon a sepsiszentgyörgyi stadionban. A háromszékiek részéről Hadnagy Attila volt eredményes, az egyenlítő találatot pedig Cosmin Năstăsie szerezte. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 708
szavazógép
2018-10-31: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Megrendülten, de bízva abban, hogy majd találkozunk, tudatjuk, hogy a drága férj, édesapa, nagytata, az árkosi
id. NAGY ÁRPÁD
életének 71. évében visszatért teremtő Istenéhez.
Temetése 2018. október 31-én, szerdán 14 órakor lesz az árkosi ravatalozóháztól.
Köszönjük, hogy voltál nekünk, szívünkben élni fogsz mindörökre.
A gyászoló család
4308657
2018-10-31: Sport - :

Bukarestben játszanak (Női kosárlabda, Nemzeti Liga)

A Kézdivásárhelyi SE ma 16 órától Bukarestben vendégszerepel, ahol a női kosárlabda Nemzeti Liga B-értékcsoportjának hatodik fordulójában a helyi Agronómia SK együttese ellen lép pályára. A háromszékiek a csoport utolsó, a fővárosiak az ötödik helyről várják a délutáni találkozót.