Megyei kórházMűködik az elektronikus előjegyzés

2018. november 5., hétfő, Közélet

A sepsiszentgyörgyi Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház november elsejétől bevezetett új szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a betegek internetes előjegyzést kérjenek az általuk kiválasztott orvoshoz. Ugyanezt megteheti a családorvos is, ha páciensét szakorvoshoz irányítja.

  • Fotó: Albert Levente
    Fotó: Albert Levente

A spitfog.ro/programari-online honlapra kattintva kiválasztható egy adott szakorvosi rendelő, majd egy másik kattintással az orvost is megjelölhetjük, akinél időpontot kívánunk foglalni. A képernyőn megjelenik az illető orvos rendelési programjának rácsa az éppen folyó hét napjaira, de több hétre, hónapra előre is kérhetünk időpontot a táblázat jobb felső sarkában lévő nyíl segítségével. Név, személyazonosító szám, e-mail-cím és telefonszám megadása után rákattintunk az adatbiztonsági előírásokat tartalmazó tájékoztató elfogadását jelölő „igen”-re, majd a „küldés” parancsszóra, és rövid időn belül kétnyelvű visszaigazolást kapunk a lefoglalt időpontra vonatkozóan. Ha a családorvost kérjük meg az előjegyzésre, nyilatkoznunk kell, hogy említett adatainkat továbbíthatja a megyei kórház számítógépes rendszere felé.

Hozzászólások
Szavazás
Mely párt jelöltjeit támogatja a vasárnapi önkormányzati választáson?eredmények
szavazatok száma 98
szavazógép
2018-11-05: Közélet - Hecser László:

Hazaszeretet a tévéképernyőn

A Hazajáró turisztikai és honismereti magazinműsor szerkesztőivel, Kenyeres Oszkárral és Jakab Sándorral találkozhattak az erdővidékiek pénteken este a baróti Party Pub vendéglő emeleti termében. A Prima Primissima díjas, már 227. részén is túllevő műsor készítői úgy nyilatkoztak, a természet szépségei mellett megpróbálják megmutatni szép hazánk szép arcát, és szólnak történelmünk nagy pillanatairól, kultúránkról, egyházi ünnepeinkről, a gyarapodó és fogyó magyarságról, és kicsit beleszövik azt is, mit tartogat(hat) számunkra a jövő.
2018-11-05: Közélet - Matekovics János Zoltán:

Bicsi Gyula /1953–2018/

Elhunyt Bicsi Gyula festőművész és grafikus.