Sportolóink a hétvégén

2018. november 10., szombat, Sport

KOSÁRLABDA. Örökrangadóval folytatódik a női kosárlabda Nemzeti Liga A-értékcsoportjának küzdelme: ma 16.30 órától a bajnoki címvédő Sepsi-SIC a Târgoviște otthonában lép pályára a 6. fordulóban (játékvezető: Bedir Sefer, Amalia Marchiș, Tiberiu Șerbulea).

  • Fotó: Henning János
    Fotó: Henning János

A veretlen zöld-fehérek a rangsor éléről, míg a Dâmbovița megyeiek két győzelemmel és három vereséggel ötödikként várják a délutáni összecsapást. Mint ismeretes, Zoran Mikes tanítványai a bajnokság nyitóköré­ben 101–69-re páholták el a târgoviștéi gárdát, a csapatok külön párharcát pedig a SIC vezeti 16–9-re. A B-értékcsoportban játszó KSE szabadnapos a hétvégén.

ASZTALITENISZ. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub pingpongozója, Kovács Kristóf az ország legjobbjaival mérkőzik meg az ifjúsági III-as (8–10 év) asztaliteniszezők Top 12-es ranglistaversenyén hétvégén. A felső-háromszéki sportolót Kerekes Barnabás kísérte el a konstancai viadalra.

CSELGÁNCS. A Veres László irányította kézdivásárhelyi dzsúdósok ma Focșani-ban a nemzetközi cselgáncs Aurel Câmpeanu Emlékversenyen vesznek részt. A Nagy Mózes SK kilenc sportolót nevezett a megmérettetésre.(tif)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1503
szavazógép
2018-11-10: Sport - Tibodi Ferenc:

Zsinórban harmadszor nyert a KSE (Női kosárlabda, Nemzeti Liga)

A Kézdivásárhely SE zsinórban harmadik meccsét nyerte meg a női kosárlabda Nemzeti Liga B-értékcsoportjában, csütörtökön késő délután 64–41-re győzött  a vendég Alexandria ellen. A 4. fordulóból bepótolt mérkőzésen a céhes városbeliek amerikai idegenlégiósa, Kaila Mobley 31 pontot jegyzett.
2018-11-10: Sport - :

Hazai pályán győzött a Vidi FC (Labdarúgás, Európa-liga)

Georgi Milanov góljával 1–0 arányú győzelmet aratott a Vidi FC a görög PAOK felett a Groupama Arénában az Európa-liga csoportkörének 4. fordulójában. Az L-csoport másik meccsén a Chelsea FC 1–0-ra nyert a BATE Boriszov otthonában, és bebiztosította továbbjutását.