Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

A borvíz útjaBezárt kezelőközpontok

2018. november 27., kedd, Közélet

Október elsejétől szünetel a tevékenység az oltszemi és a málnásfürdői kezelőközpontnál. A létesítményeket működtető AquaSic Közösségek Közti Társulás Facebook-bejegyzése szerint átmeneti állapotról van szó. Mint írják, az előpataki, a bölöni, valamint a hatolykai központba továbbra is várják a fürdőzni, kikapcsolódni vágyó látogatókat.

  • Az oltszemi kezelőközpont
    Az oltszemi kezelőközpont

A bezárt fürdőközpontok kapcsán – melyekről olvasói vissza­jelzés is érkezett lapunkhoz – Tamás Sándor megyei önkormányzati vezető érdeklődésünkre elmondta: mindkét helyen átalakítást terveznek. Mint fogalmazott, a téli hónapokban jogi és technikai átalakításra kerül sor, egyebek mellett a szolgáltatás bővítése céljából. Ennyi idő alatt, különösen Oltszemen kiderült, melyek kevésbé sikeresek, és melyekre van inkább igény – szögezte le.

A borvíz útja program révén 2011 októberében elsőként Oltszemen nyitották meg a gyógykezelőt egy gyógyvizekben gazdag övezetben, a málnásfürdői központ avatóünnepségét 2014 májusában tartották. A vendégek hideg és meleg borvizes medencékben mártózhattak meg, emellett kádas fürdőt, gyógymasszázst és szaunát is igénybe vehettek a gyógykezelőket felkeresők.

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 240
szavazógép
2018-11-27: Közélet - Iochom István:

Mennie kell Kézdialmás polgármesterének is

Molnár István, Kézdialmás polgármestere is elveszíti tisztségét, miután a legfelsőbb bíróságon jogerős ítéletben erősítették meg az összeférhetetlenséget: 2010-ben egyéni vállalkozói engedéllyel rendelkezett, hogy mezőgazdasági tevékenységet folytatva pályázhasson, ám ez összeférhetetlen a polgármesteri tisztséggel.
2018-11-27: Jegyzet - Szurkos András:

Megesett a baj (Morfondír)

Kézdivásárhelyen a nyáron régi barátommal nem betévedtünk, hanem a szó szoros értelmében  bemenekültünk egy vendéglőbe a félelmetes zivatar elől. Szürcsölnivalót kértünk, ne mondják, indokolatlanul foglaljuk a helyet. Vezetőm maradt alkoholmentes, ma még én is vezetek, szolidaritást vállalva vele, viharvég-váró készültségben lestem a fejleményeket.