Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

AtlétikaHuszonnyolcadszorra is Mikulás-futás

2018. december 3., hétfő, Sport

A megyeszékhelyi Gáll Lajos Futókör, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság sok támogató segítségével december 8-án, szombaton huszonnyolcadik alkalommal rendezi meg a már hagyományossá vált Mikulás-futóversenyt, amely a város és a környező települések kisgyerekeinek szól.

A verseny helyszíne Szentgyörgy központja, azaz a Szabadság tér. A megmérettetésen részt vevő minden lurkó édességcsomagot kap, a szervezők pedig díjazzák a korosztályok első három helyezettjét, de a megszokott tombolahúzás sem marad el. A nevezési díj 5 lej, amely tartalmaz egy tombolajegyet is, de 1 lejért további sorsjegyek is vásárolhatók.

A verseny tervezett programja: 8 órától nevezés, 10 órától rajtol a korosztályonkénti viadal.
A korcsoportok: 0–3 évesek, óvodások, 0–I–II. osztályosok, III–IV. osztályosok – külön fiúk és lányok. A versenytávokat a gyerekek korának megfelelően jelölik ki. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 415
szavazógép
2018-12-03: Sport - :

Őrzi első helyét az OSK (Minifoci)

Az OSK négygólos különbséggel nyert a Szemerja együttese ellen a sepsiszentgyörgyi öregfiú minifoci-bajnokság 9. fordulójában, s ennek a sikernek is köszönhetően továbbra is őrzi első helyét a pontvadászatban.
2018-12-02: Sport - :

Hátrányból felállva nyert a Sepsi-SIC (Női kosárlabda, Nemzeti Liga)

A bajnoki címvédő Sepsi-SIC egy gyenge első negyed után, 12 pontos hátrányból felállva 84–71 arányban diadalmaskodott a Brassói Olimpia vendégeként a női kosárlabda Nemzeti Liga A-értékcsoportja 8. fordulójának zárómérkőzésén. A zöld-fehér mezes lányokra szerdán a török Mersin BSB elleni Európa-kupabeli mérkőzés vár, majd a hétvégén a Kolozsvári U együttesét fogadják a Sepsi Arénában.