Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Női kosárlabda, Román KupaA Sepsi-SIC az Arad, a KSE a Brassó ellen

2018. december 4., kedd, Sport

Hétfő délelőtt a Román Kosárlabda-szövetségnél elkészítették a női kosárlabda Román Kupa második körének sorsolását: a címvédő Sepsi-SIC könnyen verhető, a Kézdivásárhelyi SE viszont már keményebb ellenfelet kapott. Ennek ellenére reménykedünk mindkét csapatunk továbbjutásában.

  • Fotó: Henning János
    Fotó: Henning János

A megyeszékhelyi Sepsi-SIC a nemzetközi kupaszereplés miatt csak a második fordulóban kapcsolódik majd be a küzdelembe, a Konstancai Phoenix, a Kézdivásárhelyi SE, a Târgoviște, a Szatmárnémeti VSK, az Alexandria, az Aradi ICIM csapata pedig kiharcolta a legjobb nyolc közé jutást, a Brassói Olimpia viszont szerencsés vesztesként jutott a negyeddöntőbe.

A Román Kupa második fordulóját is oda-vissza alapon játsszák az együttesek, a párharcok első meccsei jövő év február 27-én, a másodikok pedig március 6-án vannak műsorra tűzve. Az aktuális szezonban a szakszövetség a nyolcas döntőről visszatért a Final 4-ra, amelynek egyelőre csak az időpontját lehet tudni, a helyszínét még nem. Így a kupasorozat 2018–2019-es kiírásának döntőtornáját 2019. március 30–31-én rendezik meg.

A negyeddöntők párosításai: Konstacai Phoenix–Alexandria, Sepsi-SIC–Aradi ICIM, Targoviște–Szatmárnémeti VSK, Kézdivásárhelyi SE–Brassói Olimpia. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 389
szavazógép
2018-12-04: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a sepsiszentgyörgyi
TÓTH MÁTYÁS GYÖRGY
életének 51. évében hirtelen elhunyt.
Temetése december 5-én, szerdán 13 órakor lesz a közös temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
716
2018-12-04: Sport - :

Összeáll a Babos–Fucsovics páros (Tenisz)

Együtt indul a januári ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes páros ­versenyében Babos Tímea és ­Fucsovics Márton.