Alakul a vadászati világkiállítás

2018. december 4., kedd, Gazdakör

Kovács Zoltán magyarországi nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár december 1-jétől kormánybiztosként is tevékenykedik a 2021-es vadászati világkiállítás, az Egy a természettel expó előkészítésében és szervezésében.

  • Fotó: www.agroinform.hu
    Fotó: www.agroinform.hu

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára ezt szombaton a Facebook-oldalán közölte, hozzátéve: „a feladat nagy és megtisztelő, igazi csapatmunka lesz”. Emlékeztetett arra, hogy Magyarország rendezte az 1971-es vadászati világkiállítást. Kiemelte, az ország tapasztalatai és adottságai erősödtek, de a 21. század elején arra van szükség, hogy meggyőző erővel és szakmai hozzáértéssel mutassák be, az ember a természet elválaszthatatlan, szerves része: „egy a természettel”. „Terveink szerint 2021 hagyományaink és a természet ünnepe lesz – nem csak a vadászoknak” – írta Kovács Zoltán. A korábban miniszteri biztosként dolgozó Károlyi József tisztsége megszűnik, de munkáját a világkiállítás előkészítésén eddig dolgozó más tisztségviselőkkel együtt a kormánybiztos munkacsoportjában fogja folytatni, új minőségben.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1511
szavazógép
2018-12-04: Gazdakör - Incze Péter:

Közel 600 millió eurót igényeltek a fiatal gazdák (Vidékfejlesztés)

A Vidéki Beruházásokat Kifizető Ügynökség hivatalos adatai szerint a fiatal gazdák megtelepedésének támogatásánál (6.1-es intézkedés) 14 200 fiatal töltött fel pályázatot az ügynökség számítógépes rendszerébe a 2014–2020-as vidékfejlesztési tervben. A pályázatok összértéke meghaladja az 582 millió eurót.
2018-12-04: Máról holnapra - Farkas Réka:

Osztogatnak, de minek?

Mintha választási kampányban lennénk, úgy osztogat a kormány. A nagy centenáriumi ünnepségek előestéjén, a Gyulafehérváron tartott kormányülésen újabb ígéretözönnel halmozták el az ország népét: előrehozott fizetésemelések, járuléknövelések, különböző kedvezmények bevezetését jelentette be Viorica Dăncilă miniszterelnök.