Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Lejár a határidő

2018. december 19., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Jövő év január 17-én jár le az a kétéves időszak, amely során az egyéni vállalkozások (PFA és II) kötelesek voltak korlátozni tevékenységi területeik számát – közli a cégbíróság.

  • Fotó: HotNews
    Fotó: HotNews

A 2016/183-as törvény értelmében előbbieknek legtöbb öt, utóbbiaknak pedig tíz CAEN-kód szerinti tevékenysége lehet. A határidő lejárta után a cégbíróságok hatvan napon belül hivatalból törlik azokat az egyéni vállalkozásokat, amelyek nem felelnek meg a törvényes előírásoknak. A módosítást elhanyagoló vállalkozások listája elérhető a cégbíróság honlapján.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 299
szavazógép
2018-12-19: Pénz, piac, vállalkozás - Ferencz Csaba:

Nem szabad a könnyebb utat választani (Magánvállalkozás)

Sylvester István és Erika – üzlettársukkal, Dálnoki Lászlóval együtt – alig másfél éve indította vendéglátóipari vállalkozását. Bérbe vették a Mikóújfalu határában korábban épített csárdát, és hónapok alatt otthonos, mi több, igen látogatott vendéglátóegységgé varázsolták.
2018-12-19: Pénz, piac, vállalkozás - :

Nincs költségvetés

Úgy veszi át az Európai Unió elnökségét Románia, hogy a parlament nem fogadta el a 2019-re vonatkozó állami költségvetést. Az Agerpres hírügynökség feleleveníti, hogy a rendszerváltás óta mind­össze négy alkalommal történt ilyen.