Gyermekeink

2018. december 27., csütörtök, Család
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 763
szavazógép
2018-12-27: Család - :

Múló időnk

Megint egy tovatűnt évet búcsúztatunk és egy újabb évnek nézünk elébe. Igaz lehet a megállapítás: semmi sem emlékeztet bennünket jobban az idő múlására, mint a naptár és a gyermekeink növekedése. Múló időnk tartamán nem tudunk változtatni, de a tartalmáért felelősek vagyunk.
2018-12-27: Család - :

Díjazták a Nagycsaládosok Országos Egyesületét

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) kapta az idei Polgári Magyarországért díjat. A kitüntetést Mádl Dalma, Mádl Ferenc volt államfő özvegye és Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke adta át december 18-án Budapesten.