Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Női kosárlabda, Nemzeti LigaHarmadszor a Kolozsvári U ellen

2019. január 5., szombat, Sport

A bajnoki címvédő Sepsi-SIC az aktuális szezonban immár harmadszor találkozik a Kolozsvári U együttesével. Ma 18.30 órától a kincses városbeli Horia Demian Sportcsarnokban lép pályára a női kosárlabda Nemzeti Liga Piros csoportjának 3. fordulójában. A csapat két előbbi meccse sepsiszentgyörgyi sikert hozott: a zöld-fehérek Kolozsváron 97–65-re, a Sepsi Arénában pedig 77–56-ra nyertek.

  • Fotó: Henning János
    Fotó: Henning János

A ma esti lesz a két csapat között a huszonhatodik összecsapás, külön párharcukat a Sepsi-SIC vezeti 22–3 arányban. Zoran Mikes tanítványai hibátlan mérleggel utaztak a kincses városba, míg a házigazdák eddigi meccseiken egy győzelmet és tíz vereséget könyvelhettek el. A középszakasz előző körében a zöld-fehérek hazai környezetben 82–60-ra verték a Konstancai Phoenix együttesét, míg Artemie Popa lányai szabadnaposak voltak a 2. fordulóban.

A kolozsvári gárda legutóbb december 22-én (1. forduló) játszott bajnoki mérkőzést, amikor is kisebb meglepetésre 80–74-re verte a valamelyest jobb játékerőt képviselő vendég Brassói Olimpiát. Sétagaloppnak ígérkezik a Sepsi-SIC mai meccse, amelynek egyértelműen csapatunk a favoritja, s bízunk abban, hogy lányaink különösebb probléma nélkül újra tudnak nyerni a Kolozsvári U alakulatával szemben.

A 3. forduló mérkőzései: * Piros csoport: ma Konstancai Phoenix–Târgoviște (18 óra), Szatmárnémeti VSK–Brassói Olimpia (18 óra) * Sárga csoport: január 12-én Bukaresti Agronómia–Bukaresti Rapid, Kézdivásárhelyi SE–Nagyvárad, Marosvásárhelyi VSK–Alexandria. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 300
szavazógép
2019-01-05: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Fájdalommal tudatjuk, hogy a baróti születésű olaszteleki
id. RÁDULY JÁNOS
életének 83., házasságának 55. évében elhunyt.
Temetése 2019. január
6-án 14 órakor lesz a családi háztól.
Pihenése legyen csendes emléke áldott.
A gyászoló család
20162
2019-01-05: Magazin - :

Golden Globe-gála

Helyi idő szerint vasárnap este hetvenhatodik alkalommal adják át Los Angelesben a Golden Globe-díjakat, amelynek győztesei jó eséllyel reménykedhetnek Hollywood legrangosabb kitüntetésében, az Oscar-díjban is.