Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

TeniszNisikori három év után nyert tornát

2019. január 7., hétfő, Sport

Nisikori Kei három játszmában (6:4, 3:6, 6:2) győzött az orosz Danyiil Medvegyev ellen a brisbane-i kemény pályás férfi teniszverseny döntőjében, így 2016 februárja óta először nyert tornát az ATP Touron.

  • Nisikori Kei
    Nisikori Kei

A világranglista kilencedik helyezettje az első játszmát 0:3-ról fordította meg (6:4), és bár a másodikban alulmaradt (3:6), a döntő felvonásban elvette Medvegyev utolsó három adogatójátékát, ami mellett belefért, hogy egyszer elveszítse a sajátját (6:2). A több mint kétórás küzdelemből Nisikori került ki győztesen, aki 2017-ben is döntőt játszott Brisbane-ben, ám akkor elveszítette a Grigor Dimitrov elleni finálét.

A japán kiválóság csaknem három év után először, összességében tizenkettedszer nyert tornát az ATP égisze alatt, és visszavágott a 22 éves Medvegyevnek a tavaly októberi tokiói verseny döntőjében elszenvedett kétszettes vereségért. A héten a sydney-i viadalon az orosz teniszező második kiemeltként Jordan Thompsonnal találkozik a második fordulóban. Ugyanitt a hetedikként rangsorolt Fucsovics Márton ellenfele a szabadkártyával induló ausztrál James Duckworth lesz az első körben.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 300
szavazógép
2019-01-07: Sport - :

Federer harmadszor Hopman Kupa-győztes (Tenisz)

A Roger Federer és Belinda Bencic alkotta svájci csapat megvédte címét a Hopman Kupán, a teniszezők Perthben rendezett nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán.
2019-01-07: Sport - Miska Brigitta:

Bartha Eduárd előkelő helyet foglal el a világranglistán (Fogathajtás)

Izgalmas és kihívásokkal teli volt az elmúlt esztendő Bartha Eduárd számára, aki a román kettesfogathajtó-bajnokságban ezüstérmet szerzett egyéniben és csapatban is, emellett pedig nívós nemzetközi versenyeken tette próbára magát. Ennek köszönhetően a 118 versenyzőt felvonultató világranglistán az előkelő tizennyolcadik helyen áll. A romániai hajtók közül 31 ponttal a 26 éves sportoló a legmagasabban rangsorolt, megelőzve neves német, francia, lengyel és holland versenyzőket.