Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

AutósportHarmadszor romániai Historic Winter Rally

2019. január 10., csütörtök, Sport

Péntektől vasárnapig Kommandó és környéke ad otthont a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő romániai Historic Winter Rally nevet viselő autós versenynek, amelyet a sepsiszentgyörgyi Auto Crono Klub és az Aspromeca Klub szervez a Román Automobil Szövetség égisze alatt. A megmérettetés előző két kiírása óriási népszerűségnek örvendett.

  • Fotó: Facebook/Romania Historic Rally
    Fotó: Facebook/Romania Historic Rally

A közel 200 kilométeres viadalra 37 franciaországi egység nevezett be, a 13 gyorsasági szakaszt várhatóan teljesítő autók között olyan klasszikusokat találunk majd, mint a Lancia Delta, a Porsche 911, a Ford Escort, a Toyota Corolla, a BMW 325i, a Renault Alpine vagy éppen a Citroën AX. Az előzetes tervek szerint nincs háromszéki indulója a megmérettetésnek, de a felvezető autóban (Škoda Octavia) a sepsiszentgyörgyi Bedő Barna/Molnár László foglal majd helyet.

A rali ideje alatt a következő útvonalakon lesz érvényben útlezárás: * péntek, január 11.: Kommandó–Halom–Benedek–Mănișca 14–20 óra között * szombat, január 12.: Kovászna–Kommandó 8–11 óra között; Kommandó–Gura Teghii–Cseresznyés 11–19 óra között * vasárnap, január 13.: Kommandó–Gura Teghii–Cseresznyés 8–17 óra között. További információért keressék fel az autocrono.ro internetes portált. (tif)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 246
szavazógép
2019-01-10: Sport - :

Zágon Kupa (Sakk)

Január 13-án, vasárnap 9.30 órai kezdéssel negyedik alkalommal kerül megszervezésre a sakk Zágon Kupa.
2019-01-10: Sport - :

Loeb szakaszgyőzelme (Autósport)

A kilencszeres ralivilágbajnok Sébastien Loeb nyerte kedden a Peruban zajló Dakar-rali második szakaszát. A magyar Szalay Balázs–Bunkoczi László páros a 30. helyen zárta az etapot. A motorosok között a szatmári Gyenes Emánuel a 64. helyen futott be.