Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Az utca hangja

2019. január 11., péntek, Nyílttér

TÖRÖK SÁNDOR, Sepsiszentgyörgy. A szilveszteri taxis szolgáltatásokról szeretnék véleményt írni: amikor kérünk egy taxit, és van szabad, mondom a címet, és szembecsukják a telefont, mert olyan helyre kértem, ahová nem szívesen jönnek taxisok, de én két kisgyermekkel várhatok! Nem baj, ezt nem hagyom ennyiben...

  • Fotó: Albert Levente
    Fotó: Albert Levente

K. P., Sepsiszentgyörgy. Hasznos lenne a város Szépmező felőli kijáratához egy olyan jelzőlámpát elhelyezni, amely a rétyi útkereszteződés felől érkezőknek mutatná, hogy éppen le van-e zárva a vasúti átjáró, vagy szabadon át lehet hajtani gépkocsival. Ideális az lenne, ha a várakozási időt is mutatná, ugyanúgy, mint a jelzőlámpáknál a zöld fény közeledtét. Azt hiszem, nem csupán engem zavar, ha bizonytalan ideig kell rostokolni a sorompó előtt, már számtalanszor láttam, hogy több percnyi kilátástalan sorbaállás után egymás után fordultak meg az autók, telefüstölve kipufogógázzal az amúgy elég szűk Román hadsereg utcát és az ott lakókat. Mindezt az elveszett időt, üzemanyagot, mérget és környezetszennyezést meg lehetne takarítani, hiszen ha az ember már a Szépmező felőli várostáblánál látná, hogy mi a helyzet, meddig van leeresztve a sorompó, akkor fölösleges kitérők és káromkodások nélkül kanyarodna az Építők útjára. Ja, és a vasúti átjáróra is nagyon ráfér már a javítás, ha az illetékesek még nem vették észre, akkor most szólok.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 239
szavazógép
2019-01-11: Sport - :

Fucsovics spanyol, Babos tunéziai ellenféllel kezd (Tenisz, Australian Open)

Fucsovics Márton a világranglista 65. helyén álló spanyol Albert Ramos-Vinolas, míg Babos Tímea a tunéziai Onsz Dzsabúr ellen kezd a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
2019-01-11: Nyílttér - :

Hajdani jó tanárunkról (Visszajelzés)

A Háromszék napilapot olvasva, A céltudatosság és a szolgálat embere című cikk eszembe juttatta, hogy nekem is van emlékem Fekete Gábor tanár úrról. Ő volt az első, egyetemi végzettséggel rendelkező sporttanár, aki minket tanított a baróti középiskolában.