3+1 tipp, amellyel nyereségesebbé tehető egy edzőterem működése

2019. január 22., kedd, Magazin

Az edzőterem tulajdonosok vállára sokszor túl nagy teherként nehezednek azok a költségek, amelyeket a bérleti díjak, a fizetések, a berendezések, a folyamatos megújulás szükségessége és a trendek követése jelentenek. A Mánia Fitness, több mint 14 év tapasztalatával hazánk fitness világának egyik kulcsszereplőjeként azt a nézetet vallja, hogy az üzemeltetési költségek csökkentése a minőség és az ügyfélelégedettség fenntartásával is lehetséges. Ügyfeleiket különböző szolgáltatásokkal, konditermi berendezésekkel, kiegészítőkkel, szakértői tanácsadással és a megfelelő finanszírozási formák megtalálásával is segítik. Mutatjuk javaslataikat a fenntartható, profitábilis működéssel kapcsolatosan.

1.Felújított berendezésekkel akár 50-70%-ot is lehetséges spórolni a fogyasztói árból

A Mánia Fitness többek között, úgy segíti ügyfeleit a költségek csökkentésében, hogy híres gyártóktól származó használt gépeket újít fel. A gépek újjászületése folyamatos minőség-ellenőrzés mellett történik, a teljeskörű felújítás, mechanikai, elektronikai és esztétikai munkálatokat is magába foglal. A régi festék eltávolításától, a kijelző cserén keresztül, a logó kárpitba való hímzéséig mindenre kiterjed a szakértő csapat munkássága.

2. Sokszor a prémium minőség a legjobban megtérülő befektetés

Amennyiben valaki új gépekben gondolkodik, érdemes itt keresgélnie, ugyanis a Mánia Fitness kiterjedt üzletei kapcsolatainak köszönhetően kedvezményesen tudja kínálni a legnevesebb gyártók gépeit. Olyan világmárkákat ajánlanak, mint például az Impulse, a Nautilus, a Pulse vagy a Technogym. Ezek a minőségi gépek igazi felhasználói élményt nyújtanak, tartósak és biztos, hogy nem kell attól tartani, hogy folyamatosan szervizben lesznek a fitness gépek. A szakértői tanácsadás keretében pedig a Mánia Fitness munkatársai segítenek megtalálni a legmagasabb minőséget egy adott költségkereten belül. (X)

3. A sportlétesítmény életében megjelenő trendek optimális kezelése

Minden edzőterem elhelyezkedése, ügyfélköre, forgalma és aktuális helyzete egyedi. Sok esetben történnek olyan hirtelen változások, mint például egy konkurens terem megjelenése, egy felújítás vagy terjeszkedés, amely speciális, gyors és hatékony reakciót kíván. Értéknövelő szolgáltatásként a Mánia Fitness szakértői tanácsadással is foglalkozik, nagy tapasztalatának és jó üzleti kapcsolatainak köszönhetően akár egy komplett fitness központhoz szükséges felszerelés biztosításában, akár a legjobb táplálékkiegészítők kiválasztásában is tud segíteni. Őszinte válaszokkal, személyes figyelemmel és kiváló árakkal nyújt segítséget a kérdések megválaszolásában.

3+1 A megfelelő finanszírozási forma megtalálása teret enged a tervek megvalósításának

Egy fitness terem elindítása, fejlesztése vagy korszerűsítése olyan projekt, amely gyakran pénzügyi nehézségekkel jár. A Mánia Fitness többfajta pénzügyi megoldást, finanszírozási formát is kínál ügyfeleinek, így az anyagi gátak nem törvényszerűen szabnak határt a terem fejlődésének. Új edzőtermek esetén szakértői létesítménytervezés igénybevételére is van lehetőség, mely többek között a gépek kiválasztását, a legoptimálisabb elrendezését és a beállításokat is magába foglalja.(X)

 

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 722
szavazógép
2019-01-22: Magazin - :

Miért van szükség az AMP oldalakra?

Az AMP oldalak megkönnyíthetik a mobilon böngészők életét. Számtalan egyéb pozitívumot is fel tudunk sorolni, amennyiben használjuk, de ne felejtsük el, hogy az éremnek van sötét oldala is. Szót ejtünk az AMP előnyeiről, hátrányairól, no meg persze arról, hogy mi is az AMP.
2019-01-23: Magazin - :

A könyvvizsgálat részleteiről

A könyvvizsgálónak az a dolga, hogy egy vállalkozás szabályosságát vizsgálja meg. Lényegében ő ellenőrzi a könyvelő munkáját. Az ő feladata észrevenni a könyvelési vagy más jellegű hibákat, amivel a cég megsérti a vonatkozó jogszabályokat.