Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

A minőségi konténerkutak családja: Optimum Line

2019. január 23., szerda, Magazin

Az Optimum Line család tagjai a leggyakoribb felhasználási igényekre lettek optimalizálva. A világ vezető benzinkúttechnikában jártas cégeinek gyártmányaiból és alkatrészeiből lettek összeválogatva, hogy így készüljenek el a minőségi Optimum Line termékek. Amennyiben alkalmazni kívánja ezen termékeket a saját töltőállomásán, úgy egészen biztos lehet abban, hogy a neves gyártók hírnevéhez méltán teljesítik az elvárást, amit támasztanak feléjük.

A konténerkutakról röviden

A konténerkút egy konténerbe szerelt üzemanyagtartályból és egy speciálisan erre a célra tervezett és kialakított folyadéktömör konténerből áll. A folyadéktömör állapot alatt azt értjük, hogy a tárolandó anyag felveszi a tároló edény alakját, megtartja a térfogatát és így nem képes a forgatónyomaték továbbítására. A leggyakoribb használata azon cégeknél fordul elő (szállítmányozási-, mezőgazdasági-, ipari üzemek használják), ahol saját gépparki állományt kell ellátni napi szinten. Azért használják a konténerkutat, mert a végfelhasználók így nagykereskedelmi áron juthatnak hozzá a sokszor 10-20 forinttal olcsóbb üzemanyaghoz, illetve a konténerkút biztosítja az üzemanyag szakszerű tárolását.

A konténerkutak közel 20 éve vannak jelen Magyarországon, a 90'es évek közepétől lehet számítani a magyarországi pályafutásukat, mikor először jelentek meg az első szigorúbb környezetvédelmi szabályzatok. A telepített konténerkutakat az üzemanyag forgalmazó cégek nem mozgatták (korábban, az NDK területén, ahol elsőként használták még mozgó konténerek voltak), mert az volt a céljuk, hogy csak ők szállítsanak adott helyre üzemanyagot, és ezzel hosszú ideig lekössék ügyfeleiket.

 

Konténerkutak időszakos felülvizsgálata

A környezetvédelmi törvények értelmében, a többször módosított 11/1994. (III. 25.) IKM rendelet alapján a konténerkutakat, mint veszélyes folyadéktároló eszközöket időszakosan kötelező felülvizsgáltatni. Ez az ellenőrzés magába foglalja a szerkezeti vizsgálatot, tízévenkénti első tisztításból, és ötévenkénti tömörségi próbából áll.

Milyen extrákkal kerületek az Optimum Line termékek forgalomba a Multicore-nál?

*Optimum 10-10.000 liter

*Optimum 15-15.000 liter

*Optimum 20-20.000 liter

*Optimum 30-30.000 liter

Az Optimum Line termékei termékei szürke színben érhetőek el, általában 4 mm falvastagsággal (kivéve a 30.000). A biztonsági extrákkal felszerelt tartályok tartalmazzák a szintmérőt, túltöltésgátlót, biztonsági mágnesszelepet, elektronikus leürülésvédelmet, üzemanyagszűrőt. Választható opció a tartály felszereltségét, illetve extráit illetően a lézeres tartálykalibrációt, az egyéb szintmérők beszerelése, feltöltő szivattyú, 5 év díjmentes felülvizsgálat évente, 10 év átlyukadás elleni garancia a tartályra. Hitelesített (MID) kútoszlop tartozik hozzá, melynek teljesítménye lehet 40, 80, 130, 200 liter. A kútoszlophoz választható opcióként feltöltő szivattyú, külső kezelés csomag, tankoló automata és AdBlue választható

Bármely termék megrendeléséhez érdemes igénybe venni a Multicore országos lefedettségű szervízhálózatát(X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 427
szavazógép
2019-01-23: Magazin - :

A könyvvizsgálat részleteiről

A könyvvizsgálónak az a dolga, hogy egy vállalkozás szabályosságát vizsgálja meg. Lényegében ő ellenőrzi a könyvelő munkáját. Az ő feladata észrevenni a könyvelési vagy más jellegű hibákat, amivel a cég megsérti a vonatkozó jogszabályokat.
2019-01-23: Magazin - :

Rendeljünk egyedi telefontokot egyszerűen

Ha itt a legjobb haverod szülinapja, de nem tudod mivel lepd meg, vagy kéne valami cuki ajándék a csajoknak, ami egyedi és csak te jutsz eszébe az ajándékozottnak? Esetleg Valentin napra keresel egy ötletes ajándékot kedvesednek? Akkor ideje elgondolkodni, hogy mi az, ami nélkül senki egy lépést sem tesz.