Elhalálozás

2019. január 26., szombat, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a gondos, édesapa, nagytata, keresztapa, rokon és szomszéd,
özv. SZŐKE ÁLMOS
életének 89. évében rövid szendvedés után 2019. január 25-én elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait január 27-én, vasárnap 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a kilyéni ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
799

Fájdalommal, de Isten akaratába belenyugodva tudatjuk, hogy a bodoki születésű sepsiszentgyörgyi
SINKA BÉLA
69 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének.
Temetése 2019. január 27-én, vasárnap 14 órakor lesz a szemerjai új ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4310037
Megrendülten búcsúzunk JENEY ÉVÁTÓL, a Magyar Tudományos Akadémia munkatársától, egyetemi tanártól, írótól, szerkesztőtől. Legyen nyugalmad csendes.
Mindenkori
osztálytársai, barátai
4179/b
Szemünkben könnyel, szívünkben fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó feleség, édesanya, testvér, nagymama, anyós, jó szomszéd, a mikóújfalusi
MIKOLA RODICA,
a polgármesteri hivatal
volt alkalmazottja
életének 59. évében 2019. január 25-én vissza­adta lelkét Teremtőjének. Temetése 2019. január 27-én, vasárnap 13 órakor lesz
a mikóújfalusi római katolikus ravatalozóháztól.
Részvétfogadás
a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4310033
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szárazajtai születésű sepsiszentgyörgyi
özv. CUCIULĂȚEAN
GIZELLA
85 éves korában elhunyt.
Temetése 2019. január 29-én, kedden 13 órakor lesz a vártemplomi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás
a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4310040

Részvét
Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak szeretett hozzátartozójuk, BABOS ERZSÉBET elhunytakor.
Babos Antalné
és családja
4310025

Megemlékezés
Hisszük, hogy a lelked békére talált, s te már a mennyből vigyázol ránk. Végtelen gondoskodásod szívünkben örökké élni fog. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk drága jó édesanyánkra, a lécfalvi KÁDÁR ERZSÉBETRE (szül. SIMON) halálának 8. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
796
Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünk örökké őrzi emlékedet. Fájó szívvel emlékezünk NIKULA ANNA MÁRIÁRA halálának 16. évfordulóján.
Szerettei
791
„Mikor a gyászban, a fájdalomtól könny csorog szemedből szívedig, mi gyorsan feldobog, hiába telnek, múlnak az évek el, még mindig látod, de ha nyúlsz felé, nem éred el, minden emlék és kép előtör, veled marad örökké, amit megőrzöl, amíg egy nap utánaindulsz keresni, mert hiányzik, kit szeretsz, s nem bírod eltemetni.” Könnyes szemmel emlékezünk DÁVID LAJOSNÉ KÖLCZE ANNÁRA halálának 23. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4310028
Fájó szívvel emlékezünk a miklósvári BARTHA LENKÉRE (AMBRUS) halálának második évfordulóján. Nem az a fájdalom, amelytől könnyes a szem, hanem amit szívünkben
hordunk némán, csendesen.
Örökké szerető családja
4309996
„A szeretet soha el nem fogy.” (1 Kor. 3:8). A dolgok véget érnek, de az emlékek örökké élnek. Szomorúan emlékezünk drága szerettünkre, a zoltáni UNGVÁRI
ÁRPÁDRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló hozzátartozói
4310001
Nem múlnak el, kik szívünkben élnek, hiába szállnak el az évek. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi MÁRKOS ILDIKÓRA halálának negyedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, gyermekei
és azok családja
4310015
Az idő nem hoz gyógyulást, marad az emlék és a gyász. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk az egy éve elhunyt ifj. BOGYÓ VILMOSRA, akit a kegyetlen halál kiragadott közülünk. Felejthetetlen emléke szívünkben örökké élni fog. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Halálába soha bele
nem nyugvó szülei,
testvérei és leánya
4310032
Fájó szívvel emlékezünk HECSKÓ KÁROLYRA halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. Megemlékező szentmise január 29-én, kedden reggel 8 órakor lesz az állomási katolikus templomban.
Gyászoló élettársa, fia és mostohalánya
4310026
Fájó szívvel emlékezünk a bölöni születésű sepsiszentgyörgyi id. VAJNA ARANKÁRA halálának hatodik hetében. Lelked, remélem, békére talált, s te már a menny­ből vigyázol ránk.
Testvére, Rozália
4310027
Hiába várunk, nem jössz többé, szeretni fogunk mindörökké. Fájó szívvel emlékezünk a barátosi születésű sepsiszentgyörgyi BOROS JÓZSEFRE halálának ötödik évfordulóján.
Szerettei
4310030
Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk. Nem tudtunk megmenteni, hiába próbáltunk. Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki, lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi. Fájó szívvel emlékezünk a hat hete elhunyt SÁRIG GYÖRGYRE. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4310031
Nyugszik a szív, mely értünk dobogott. Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. De te számunkra sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Emlékezünk KÁDÁR BÉLA ügyvédre halálának 13. évfordulóján.
A gyászoló család
4310034

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 488
szavazógép
2019-01-26: Magazin - :

Megújul a Semmelweis Egyetem

Teljesen megújulhat a budapesti Semmelweis Egyetem – mondta Merkely Béla, az intézmény rektora az M1 csatornán. Közölte, az intézmény minden elemét érinti a felújítás, az infrastruktúrát és az eszközállományt is. Már idén elindulhat az egészségtudományi kar fejlesztésének harmadik üteme, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika fejlesztése, az elméleti tömb építése, s elkezdődhet egy belgyógyászati tömb kialakítása is.
2019-01-26: Sport - :

Sportolóink a hétvégén

ASZTALITENISZ. Mától hétfőig Buzăuban zajlik az ifjúsági I-es és II-es korosztályú pingpongozók Román Kupája, amin két háromszéki csapat színeiben összesen tizenkét sportoló képviselteti magát. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK tizenegy asztaliteniszezőjével utazott a havasalföldi városba, Kerekes Barnabás edző pedig reménykedik abban, hogy tanítványai minél jobb eredményt érnek majd el.