KosárlabdaElső a Nagy Mózes SK

2019. február 1., péntek, Sport

Keddtől csütörtökig a Bukaresti Rapid szervezésében került sor a női U20-as kosárlabda-bajnokság harmadik teremtornájára. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK mindhárom fővárosi meccsét megnyerte, amivel a tabella élére került.

Farkas Alpár és Ljubomir  Kolarević tanítványai a házigazdák mellett a Ploiești-i ISK és a Kolozsvári Napoca Baschet játékosaival néztek farkasszemet, a pontvadászat ötödik csapata, a favoritként számontartott Târgoviște szabadnapos volt. A háromszéki lányok első keddi meccsükön 64–48 arányba győztek a kincses városbeli ellenfeleikkel szemben, majd délután 62–45-tel bizonyultak jobbnak a házigazdáknál. Szerdán a Ploiești volt az ellenlábas, amelyet 41 pontos különbséggel, 72–31-re vertek. Jó fővárosi szereplésének köszönhetően a Nagy Mózes 16 ponttal vezeti a tabellát, második a Târgoviște és harmadik a Rapid. Az U20-as bajnokságból még két torna van hátra, az egyiket Kolozsváron, a másodikat pedig Ploiești-en rendezik meg.

A Nagy Mózes SK csapata: Voloncs Orsolya, Bölöni Noémi, Bartok Rita, Csurulya Helga, Holinka-Miklós Hanna, Istók Anita, Czimbalmos Tímea, Ardelean Rebeka, Sós Johanna, Lénárt Andrea, Incze Henrietta, Biszak Boglárka, Kovács Kincső.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 278
szavazógép
2019-02-01: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, anyós, rokon, a rétyi születésű
özv. DELNE RÁCHEL
84 éves korában
elhunyt.
Temetése 2019. február 2-án, szombaton 13 órakor lesz a málnási református templom ravatalozójából.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4310152
2019-02-01: Sport - :

Két ponttal vezet a Bad Boys (Kosárlabda)

Az éllovas Bad Boys csapata sima győzelemmel zárta a megyei amatőr kosárlabda-bajnokság 7. fordulóját, miután 21 pontos különbséggel legyőzte a Keleti-Kárpátok Múzeumát (KKM). A Háromszék a Brassói Brașoviát, a Tom Touch a Rozsdás Csontot, a címvédő Da Bomb pedig az Athlos ISK U18-as csapatát verte.