Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

KosárlabdaElső a Nagy Mózes SK

2019. február 1., péntek, Sport

Keddtől csütörtökig a Bukaresti Rapid szervezésében került sor a női U20-as kosárlabda-bajnokság harmadik teremtornájára. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK mindhárom fővárosi meccsét megnyerte, amivel a tabella élére került.

Farkas Alpár és Ljubomir  Kolarević tanítványai a házigazdák mellett a Ploiești-i ISK és a Kolozsvári Napoca Baschet játékosaival néztek farkasszemet, a pontvadászat ötödik csapata, a favoritként számontartott Târgoviște szabadnapos volt. A háromszéki lányok első keddi meccsükön 64–48 arányba győztek a kincses városbeli ellenfeleikkel szemben, majd délután 62–45-tel bizonyultak jobbnak a házigazdáknál. Szerdán a Ploiești volt az ellenlábas, amelyet 41 pontos különbséggel, 72–31-re vertek. Jó fővárosi szereplésének köszönhetően a Nagy Mózes 16 ponttal vezeti a tabellát, második a Târgoviște és harmadik a Rapid. Az U20-as bajnokságból még két torna van hátra, az egyiket Kolozsváron, a másodikat pedig Ploiești-en rendezik meg.

A Nagy Mózes SK csapata: Voloncs Orsolya, Bölöni Noémi, Bartok Rita, Csurulya Helga, Holinka-Miklós Hanna, Istók Anita, Czimbalmos Tímea, Ardelean Rebeka, Sós Johanna, Lénárt Andrea, Incze Henrietta, Biszak Boglárka, Kovács Kincső.

Hozzászólások
Szavazás
Ön kire szavaz az elnökválasztás első fordulójában?eredmények
szavazatok száma 257
szavazógép
2019-02-01: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, anyós, rokon, a rétyi születésű
özv. DELNE RÁCHEL
84 éves korában
elhunyt.
Temetése 2019. február 2-án, szombaton 13 órakor lesz a málnási református templom ravatalozójából.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4310152
2019-02-01: Sport - :

Két ponttal vezet a Bad Boys (Kosárlabda)

Az éllovas Bad Boys csapata sima győzelemmel zárta a megyei amatőr kosárlabda-bajnokság 7. fordulóját, miután 21 pontos különbséggel legyőzte a Keleti-Kárpátok Múzeumát (KKM). A Háromszék a Brassói Brașoviát, a Tom Touch a Rozsdás Csontot, a címvédő Da Bomb pedig az Athlos ISK U18-as csapatát verte.