Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

AtlétikaBaji Balázs már idén kvótát szerezne

2019. február 5., kedd, Sport

Már idén ki szeretné harcolni az olimpiai indulás jogát a világbajnoki bronzérmes gátfutó, Baji Balázs.

A londoni vb harmadik helyezettje azt mondta, szeretne jó formában érkezni a dohai világbajnokságra, és ott esetleg megismételni a 2017-ben mutatott szereplést. Ugyanakkor hozzátette: talán még fontosabb, hogy az olimpiai kvalifikációja már idén sikerüljön, és úgy készülhessen a következő szezonra, hogy biztos abban, ott lehet Tokióban. Azzal kapcsolatban, hogy a vb szokatlanul későn, szeptember végén, október elején lesz, úgy fogalmazott, akkor már rendszerint a pihenője végén szokott tartani, így érdekes feladatnak ígérkezik a formaidőzítés.

Ami a közelebbi feladatot illeti, beszélt arról, hogy a március elején sorra kerülő glasgow-i fedett pályás Európa-bajnokságig még Lengyelországban és Németországban, illetve a hazai országos bajnokságon is rajthoz áll. „Bízom benne, hogy szépen, fokozatosan fogok javulni, és a csúcsot majd ott fogom elérni az Európa-bajnokságon” – tette hozzá. Baji január 27-én Párizsban 7.73, majd múlt pénteken Berlinben 7.76 másodpercet futott 60 méter gáton.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1112
szavazógép
2019-02-05: Sport - :

Kovács megvédte címét, Bedő második kategóriájában (Autósport, Téli Rali)

A kétszeres magyar bajnok Kovács Antal zsinórban másodszor nyerte meg a kommandói Téli Ralit (Winter Rally Covasna), amelynek az elmúlt hétvégén a tizenkettedik kiírását tartották meg. A mezőny egyetlen háromszéki indulója, Bedő Barna másodikként zárta a viadal 11-es géposztályát.
2019-02-05: Sport - :

Weekend Kupa (Sakk)

Vasárnap a Szent György Lovag Sakk Klub és a Kovászna megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság közös szervezésében került sor a sakk Weekend Kupa harmadik kiírására.