Gyermekeink

2019. február 14., csütörtök, Család
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 755
szavazógép
2019-02-14: Család - Nagy B. Sándor:

Lehet-e randevú egy életen át?

Balázs Réka és Papp Adolf családterapeuta házaspár ezzel a címmel tartotta a nyolcadik alkalommal szervezett Házasság hete első előadását Sepsiszentgyörgyön az unitárius egyház tanácstermében. A keresztény egyházak és civil szervezetek összefogásával létrehozott rendezvénysorozat minden alkalommal egyre több érdeklődőt vonz, ami azt jelzi, fontosak számunkra a családi értékek, próbálunk tenni azért, hogy házassági kötelékeink megerősödjenek, hogy megoldjuk vagy megelőzzük párkapcsolati problémáinkat.
2019-02-14: Magazin - :

Kilencven éve történt a Valentin-napi mészárlás

Kilencven éve, 1929. február 14-én történt az amerikai gengsztervilág egyik leghírhedtebb leszámolása Chicagóban: a Valentin-napi mészárlásként elhíresült tömeggyilkosság a szesztilalom erőszakos korszakának jelképévé vált.