Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. március 4., hétfő, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesapa, férj, nagytata, testvér, sógor és jó barát, a sepsibükszádi születésű egerpataki
CSOMÓS JÓZSEF
életének 60. évében türelemmel viselt hosszú betegség után csendesen elhunyt.
Temetése 2019. február 5-én 15 órától lesz az egerpataki családi háztól.
A gyászoló család
897

Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik BILIBÓK ANNA (COMPOT) temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet az önzetlen segítségért a Dávid családnak és Dobricza Katalinnak (keresztlánya), valamint a 2-es Hit Gyülekezet tagjainak az imatámogatásért.
A gyászoló család
4310613

 

Megemlékezés
Fájó szívvel emlékezünk a kézdisárfalvi BABOS DÉNESRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
421


Kegyelettel emlékezünk a ma egy éve a földi életből eltávozott szerető férjre, drága jó édesapára, IMRE ÁRPÁD nyugalmazott agrármérnökre. Nem halt meg Ő, mert szívünkben örökre élni fog.
Szerető családja
HL


Betegen a szemünkbe néztél, erőtlen kezeddel megérintettél. Azóta már a lelked békére talált, és te a mennyből vigyázol reánk. Fájó szívvel emlékezünk a magyarhermányi születésű sepsiszentgyörgyi
id. BALÓ ANDRÁSRA halálának első évfordulóján. Végtelen jóságát, szeretetét örökre szívünkbe zártuk. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
Szerettei
896


Fájdalommal emlékezünk a szörcsei SZŐCS VILMÁRA halálának 12. évfordulóján.
Gyermekei, unokái
és hozzátartozói
898


Fájó szívvel emlékezünk BOÉR LÁSZLÓRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló családja
4310611

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 572
szavazógép
2019-03-04: Sport - :

Márton Anita bronzérmes súlylökésben (Atlétika, Európa-bajnokság)

A súlylökő Márton Anita idei legjobbjával bronzérmet nyert a glasgow-i fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon.
2019-03-04: Sport - Miska Brigitta:

Hadnagy: az idény végén visszavonulok (Labdarúgás)

Hadnagy Attila nevét alighanem mindenki ismeri a háromszéki, az erdélyi és a romániai labdarúgás-kedvelők körében, hiszen a 38 éves csatár az élvonalban eltöltött évei alatt letette névjegyét, bizonyította rátermettségét. 2016-ban Sepsiszentgyörgyre igazolt, oroszlánrészt vállalt az első osztályba jutásban, mindig odaadással, alázattal és munkabírással motiválta csapattársait és a jövő reménységeit, igazi példaképként viselkedett az évek során. Ebben az idényben bár kevés játéklehetőséget kapott, továbbra is a csapat az első számára, az egyén alárendelt ezzel szemben. A Kolozsvári CFR elleni kupamérkőzésen csereként lépett pályára, egy emlékezetes mozdulattal közel állt az egyenlítéshez, és láthattuk, még mindig kiváló szinten teljesít. A székely labdarúgó az idény végén visszavonul, mert úgy döntött, szülővárosa játékosaként akasztaná szögre a cipőt, és szerinte ez a leghelyesebb.