Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. március 5., kedd, Elhalálozás

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, anyatárs, szomszéd, rokon,
PETŐ ILONA
életének 79. évében türelemmel viselt betegség után elhunyt.
Drága halottunkat 2019. március 5-én, kedden 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a felsőrákosi temetőben.
Részvétfogadás a temetés napján 11 órától.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4310623

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesapa, férj, nagytata, testvér, sógor és jó barát, a sepsibükszádi születésű egerpataki
CSOMÓS JÓZSEF
életének 60. évében türelemmel viselt hosszú betegség után csendesen elhunyt.
Temetése 2019. március 5-én 15 órától lesz az egerpataki családi háztól.
A gyászoló család
897


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, anyós, nagymama, dédike, keresztanya, sógornő, nagynéni, anyatárs, rokon és ismerős, a szentivánlaborfalvi születésű sepsikőröspataki
özv. VÁNCSA GYÖRGYNÉ
DEÁK ESZTER
volt cukrászdavezető
életének 90., özvegységének 4. évében rövid, de súlyos szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének.
Drága halottunk földi maradványait 2019. március 5-én, kedden 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsikőröspataki ravatalozóháztól az unitárius temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke örökké áldott.
Gyászoló szerettei
4310619

Megemlékezés
Egy pillanat, és mindennek vége lett, megállt egy jóságos szív, amelyben nem volt más, csak jóság és szeretet. Nekünk maradt a hiány és a néma gyász. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a baróti születésű olaszteleki id. GELLÉRD VILMOSRA, akit hat hónapja kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
20182


Ha emlegettek, köztetek leszek, ne sírjatok, én már nem szenvedek. A fájdalom az, hogy nem lehetek veletek. Búcsúztam volna, de erőm nem engedett, csak a szívem súgta halkan: Isten veletek. Fájó szívvel emlékezünk az árkosi DEZSŐ RÓZÁRA (szül. MOLNÁR) halálának hatodik hónapjában. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4310582


„Jött egy betegség, és mindennek vége, olyan gyorsan távoztál a végtelenségbe. Marad a bánat szívünkben, de emléked elkísér egész életünkben.” Fájó szívvel emlékezünk az árkosi ŢICLEANU TOADERRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes.
Bánatos családja
4310608


Fájó szívvel emlékezünk a rétyi id. KOVÁCS JÓZSEFRE halálának ötödik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4310626


Fájó szívvel emlékezünk id. BERNÁD ISTVÁNRA halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
A gyászoló család
4310638


Áldott emléküket megőrizve, kegyelettel gondolunk a sepsiszentgyörgyi TANKÓ (FADGYAS) VILMÁRA halálának 3. és TANKÓ JÁNOSRA halálának 15. évfordulóján. Nyugodjanak békében.
Szeretteik
4310641

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 572
szavazógép
2019-03-04: Közélet - Iochom István:

Előrehozott tárgyalás (Székelyföldi terrorvád)

Február 26-án a Legfelső Semmítő- és Ítélőszék jóváhagyta a Beke István és Szőcs Zoltán által kérvényezett rendkívüli jogorvoslati óvást, a tárgyalás időpontját pedig április 23-ra tűzte ki.
2019-03-05: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Farsangi felvonulás a Guzsalyassal
Ma, húshagyó kedden farsangi felvonulás és mulatság a Guzsalyas Alapítvánnyal és barátaikkal: indulás 17 órakor a sepsiszentgyörgyi Míves Ház elől. Zenél a Folker együttes és barátai. Szervező: a Guzsalyas Alapítvány; közreműködők: a Lajtha László Alapítvány, a Kónya Ádám Művelődési Ház, a sepsiszentgyörgyi Tanulók Palotája, a sepsiszentgyörgyi Vöröskereszt és a Kincsek, Kincskeresők, a Százlábú, a Százlábúcska és az Aprólábak néptáncegyüttes.