Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Emigrál Ponta?

2019. március 11., hétfő, Belföld

Victor Ponta szerint Liviu Dragnea szociáldemokrata pártelnök csak masszív csalással tudná megnyerni az államfőválasztást. A Pro Románia Párt vezetője azt mondta, emigrál, ha Dragnea lesz az elnök.

Egy botoşani-i sajtótájékoztatón Ponta kifejtette, nincs esélye Liviu Dragneának arra, hogy megnyerje az év végén esedékes államfőválasztást. A volt miniszterelnöknek egyébként meggyőződése, hogy az SZDP-elnök jelölteti magát az elnökválasztáson, bár ő maga sem bízik a győzelemben. „De van egy egyezség, amely így szól: Iohannist újraválasztják, Dragnea pedig marad a kormánnyal és a parlamenttel, akkor azonban változni fognak a dolgok. Azt hiszem, új kormányunk lesz az elnökválasztás után” – fogalmazott. Ponta ismét hangsúlyozta, nem akar rosszat az SZDP-nek, és ha a jelenlegi vezetőséget lecserélik, pártja természetesen együtt fog működni az alakulattal.

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 572
szavazógép
2019-03-11: Belföld - :

Közös elnökjelölt

Közös jelöltet állít az év végén esedékes államfőválasztáson a Szociáldemokrata Párt (SZDP) és a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (LDSZ) – jelentette be szombaton Liviu Dragnea.
2019-03-11: Belföld - :

Mégis indulhatnak

Mégis indulhat az európai parlamenti választáson az USR–PLUS 2020 Szövetség, miután a legfelsőbb bíróság elfogadta a Központi Választási Iroda egy nappal korábbi határozata ellen benyújtott óvást.