Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Női kosárlabda, Nemzeti LigaKiszálláson a Sepsi-SIC

2019. március 12., kedd, Sport

Azt a Târgovişte elleni meccset pótolja ma be a címvédő Sepsi-SIC, amelyet korábban a Dâmbovița megyei alakulat kérésére halasztottak el. A női kosárlabda Nemzeti Liga Piros csoportjának 11. fordulóbeli találkozóját 16.30 órától a târgoviștéi városi sportcsarnokban rendezik meg.

  • Fotó: Miska Brigitta
    Fotó: Miska Brigitta

Ez lesz a két csapat közötti 28. össze­csapás, az együttesek külön párharcát pedig a Sepsi-SIC vezeti 18–9-re. A Târgoviștére mostanában rájár a rúd, hiszen az alakulat január 31. óta nem tudott nyerni, és sorozatban az Aradi ICIM, a Szatmárnémeti VSK, a Konstancai Phoenix és legutóbb a Brassói Olimpia együttesétől kapott ki. A szatmáriak nemrégiben a bajnokság mellett a Román Kupa negyeddöntőjében kétszer is elpáholták a zöld-fehérek mai vendéglátóit.

A hétvégén Cătălin Tănase tanítványai 75–59 arányban veszítettek a Cenk alatti városban, 9 győzelemmel és 11 vereséggel a tarsolyukban 29 ponttal a tabella negyedik helyét foglalják el. Velük ellentétben a Sepsi-SIC 91–62-re diadalmaskodott az Aradi ICIM csapatával szemben, és 18/1-es győzelmi mutatóval, illetve 35 ponttal a rangsor második helyéről várja a délutáni találkozót. Ennek amellett, hogy a Târgovșitének három olyan játékosa – Kilin Tünde, Teodora Neagu és Ancuța Stoenescu – is van, akik tavaly a Sepsi-SIC csapatával lettek bajnokok, az a másik érdekessége, hogy ha Zoran Mikes lányai ma nyernek, újra vezethetik a pontvadászat táblázatát. A két csapat az aktuális szezonban már háromszor is csatázott egymással, és mindhárom háromszéki sikert hozott. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 501
szavazógép
2019-03-12: Elhalálozás - :

Elhalálozás

„Tavasznak alkonyata vagyok én most, / Hunyt Nap küldöttje s a tarka egek / Utólszor akarják simogattatni, / Akiket szeretek.” (Ady Endre)
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, mindig derűs nagymama és dédnagymama, a baróti
születésű
özv. NYÁGULY JÁNOSNÉ
szül. ILLYÉS OLGA IBOLYA
életének 93. évében megtért Teremtőjéhez.
2019. március 13-án, szerdán 13 órai kezdettel kísérjük utolsó útjára a közös temető ravatalozójából.
Részvétfogadás a temetési szertartás előtt egy órával.
Szívünkben örökre velünk marad.
Pihenése legyen csendes.
A gyászoló család
302
2019-03-12: Sport - :

A hivatásos táncosok között versenyezhetnek (Sporttánc)

A Sepsiszentgyörgyi Tanulók Háza és a Love To Dance Egyesület közös csapata 40 táncossal vett részt március 9-én és 10-én a Dance­Star Románia világbajnoki kvalifikációs versenyen Bukarestben. A viadalon közel 1200 versenyző tette próbára magát, a szentgyörgyi alakulat kilenc produkcióval nevezett a színvonalas megmérettetésre, ahol indulási jogot szereztek a horvátországi világbajnokságra, amelyet május 22. és 26. között szerveznek Porečben.