Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

A NATO élő szövetség

2019. március 14., csütörtök, Világfigyelő

A NATO-nak nélkülözhetetlen szerepe van a világpolitikai egyensúlyok fenntartásában, egyre több és egyre súlyosabb kihívásokkal kell szembenéznie, ezért élő szövetségként kell megőriznünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke tegnap az Országházban.

  • Fotó: MTI
    Fotó: MTI

A Magyarország 20 éve a NATO-ban címmel tartott konferencián a házelnök köszöntőjében kiemelte: „Mind szövetségi, mind nemzeti szinten képesnek kell lennünk alkalmazkodni korunk biztonsági kihívásaihoz. Az olyan kihívások, mint a déli és keleti periférián tapasztalható válsághelyzetek, az illegális migráció és a terrorizmus, egyre komolyabb feladatok elé állítják a szövetséget és ezen belül Magyarországot is.”

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 502
szavazógép
2019-03-14: Világfigyelő - :

Magyar–lengyel ünnepség

Közös videóüzenetben hív március 15. megünneplésére és méltatja a magyar–lengyel barátságot Orbán Viktor kormányfő és a pénteki budapesti ünnepség vendége, Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök.
2019-03-14: Világfigyelő - :

Újabb ítélet Trump volt kampány­menedzsere ellen

További 43 hónap börtönbüntetésre ítélték Donald Trump amerikai elnök volt kampánymenedzserét, Paul Manafortot tegnap Washingtonban.