TekeKézdivásárhelyi veteránok Vajdahunyadon

2008. augusztus 25., hétfő, Sport

A Vajdahunyadon megszervezett Veteránok Serlege XXX. nemzetközi tornán, illetve ugyanott a XIII. Tîmpa Kupán a kézdivásárhelyi veterán tekézők két csapattal, nyolc játékossal voltak jelen. A tornán húsz csapat vett részt.

A kézdivásárhelyi öregfiúk első csapata a Veteránok Serlegén az előkelő harmadik helyen végzett, a Tîmpa Kupán az első csapat második, míg a második csapat hatodik lett. Utaztatásukat a céhes város polgármesteri hivatala és több magáncég támogatta. Köszönet érte.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye az iskolakezdésről?eredmények
szavazatok száma 1039
szavazógép
2008-08-25: Sport - x:

Minifoci

Öregfiúk minifoci-bajnoksága
2008. szeptember 5—6-án Kézdivásárhely sportcsarnokába hívjuk a székelyföldi labdarúgókat, ezúttal az idősebb korosztályt. Minifoci-bajnokságot szervezünk a 35 éven felüliek számára, ahol csapatonként megengedett két 30—35 év közötti személy részvétele is. Érdeklődni, nevezni a 0730 600 286-os telefonon, illetve a kocsiszo@yahoo.com e-mail címen lehet.
2008-08-25: Sport - Áros Károly:

A tizenötödik versenynap (Peking, 2008)

Labdapattogás ébresztett. Egy címvédő (Argentína) és egy korábbi bajnok (Nigéria, 1996) kergette a labdát, csatázott a labdarúgás olimpiai bajnoka címért, s hogy magyar vonatkozása is legyen az ügynek, a játékvezető magyar volt, Kassai Viktor, aki tisztességes, jó munkát végzett. A győzelmet Di Maria 58. percben lőtt góljával az argentinok szerezték meg.