Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Fúzió

2019. március 27., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Egyesül a magyar Extreme Digital Zrt. és a dél-afrikai Naspers csoporthoz tartozó eMAG magyarországi leányvállalata, amivel a közép-európai régió egyik meghatározó e-kiskereskedelmi vállalata jön létre budapesti központtal – közölte az Extreme Digital az MTI-vel.

  • Forrás: StartupCafe
    Forrás: StartupCafe

A tényleges fúzióra a magyar gazdasági versenyhivatal jóváhagyását követően, várhatóan 2019 harmadik negyedévé­ben kerülhet sor. A két e-kereskedelmi cég összeolvadásával létrejövő új vállalatban 48 százalékos részesedése lesz az Extreme Digitalnak, 52 százalékos az eMAG hazai leányvállalatának.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 443
szavazógép
2019-03-27: Pénz, piac, vállalkozás - :

Ingatlanbefektetők

A nagy multinacionális ingatlanbefektetők portfóliója – különböző hazai cégek révén – meghaladja a 2 milliárd dolláros értéket.
2019-03-27: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Kerékpáros terveket fogadtak el (Sepsiszentgyörgy)

Egymás után négy olyan határozatot fogadott el Sepsiszentgyörgy önkormányzata hétfői rendkívüli ülésén, amelyek a kerékpáros közlekedés előmozdítását szolgálják. Mind a négy beruházásra a Regionális Operatív Program keretében pályáznak, ahonnan összesen 15, a városi mobilitási tervvel kapcsolatos projektre kíván támogatást szerezni a megyeszékhely. Ez 98 százalékos finanszírozást jelent, a városnak a 2 százalékos önrészt és bizonyos el nem számolható költségeket kell hozzátennie. A terveket Tóth-Birtan Csaba alpolgármester mutatta be, akinek közlése szerint 2023-ig kell befejezni a most rajtoló fejlesztéseket.