Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Tartsuk be az időpontokat!

2019. április 2., kedd, Gazdakör

Az APIA közleménye szerint az elmúlt hétvégéig közel 300 ezer egységes támogatási kérést iktattak a gazdák. Az intézmény felhívja az érdekeltek figyelmét, hogy a kéréseket május 15-ig fogadják, aki addig nem iktatja igénylését, elesik a 2019-es évre esedékes támogatásoktól.

Kérik a gazdákat, hogy a meghívókban szereplő dátumon és időpontban jelenjenek meg az APIA-hivatalokban, hogy az előrelátott ütemben folytathassák a kérések átvételét. A mezőgazdasági támogatásokat az Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból, az Európai Vidékfejlesztési Mezőgazdasági Alapból és az állam költségvetéséből folyósítják, a mezőgazdasági minisztérium közvetítésével. (bokor)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1100
szavazógép
2019-04-02: Gazdakör - :

Jelentsük be a cégjegyzéki törlést!

A Mezőgazdasági Kifizetési és Intervenciós Ügynökség (APIA) felhívja azon gazdák figyelmét, akik engedélyezett magánszemélyként vagy egyéni vállalkozóként kérnek mezőgazdasági támogatásokat, hogy a 2017. január 17-én érvénybe lépett 2016/182-es törvény értelmében kötelesek voltak aktivitásukat öt, illetve tíz CAEN-kódnak megfelelő tevékenységre korlátozni.
2019-04-02: Jegyzet - Váry O. Péter:

Háromszor 15 után

Emlékeznek még Ştefan Mandachi nevére? Ő az a moldvai vállalkozó (mellékesen ügyvéd, egy New York-i színitanoda végzettje, filmet is rendezett), aki megépített egy méter autópályát saját költségén (azért ezzel a magánbefektetéssel sem volt minden rendjén a minőséget illetően, hiszen az elhíresült kilométerkövet a szél elsodorta – talán amolyan Patyomkin-falunak szánta az egészet?), tiltakozásul az összes eddigi román kormányok infrastruktúra-fejlesztés terén felmutatott tehetetlensége ellen.