CselgáncsNorocea első, Baricz második

2019. április 8., hétfő, Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub színeiben versenyző három cselgáncsozó szerzett indulási jogot a sportiskolások országos döntőjére.

A megmérettetésnek az elmúlt hétvégén Déva adott otthont. A Veres László és Czifra Attila által felkészített céhes városbeli sportolók hozták a formájukat és két dobogós helyezést harcoltak össze az országos megmérettetésen. A dévai edzőközpontban készülő Andra Norocea a 48 kilogrammos súlycsoportban nem talált legyőzőre, míg Baricz Örs másodikként zárt a 46 kilogrammos kategóriában. Kocsis István ezúttal nem állhatott dobogóra. (miska)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 725
szavazógép
2019-04-08: Sport - Miska Brigitta:

Az áldozatnak és a munkának megvan az eredménye (Kosárlabda)

Zoran Mikes vezetőedző közel hat éve irányítja a Sepsi-SIC kosárlabdacsapatát. A 47 éves bosnyák szakemberrel a zöld-fehérek négy Román Kupa-győzelmet – a legutóbbit alig több mint egy hete – és három bajnoki címet ünnepelhettek, valamint gőzerővel hajtanak a negyedik aranyérem megszerzésére. Mikes az évek alatt 175 meccsen irányította a szentgyörgyi alakulatot a Nemzeti Ligában, és a vasárnapi negyeddöntőbeli győzelem volt a 150. számára. A vezetőedzővel a legutóbbi kupagyőzelemről, a rájátszásról, a játékosok és a szurkolók fontosságáról beszélgettünk.
2019-04-08: Sport - :

Kisorsolták a vb-csoportokat (Vízilabda)

A magyar férfi vízilabda-válogatott a spanyolokkal, a dél-afrikaiakkal és az új-zélandiakkal került a C-csoportba a nyári világbajnokság vasárnapi zágrábi sorsolásán. A nőknél a magyarok a B jelű négyesben kezdik meg vb-szereplésüket, ellenfelük Kanada, Oroszország és a házigazda Dél-Korea lesz.