Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

AsztaliteniszJó szereplés a Székelyföld Kupán

2019. április 15., hétfő, Sport

Két második, két harmadik és egy negyedik helyezést értek el a háromszéki sportolók a szombaton Tusnádfürdőn megtartott pingpong Székelyföld Kupa első kiírásán. A négy egyéni kategóriában és párosban (nyílt) meghirdetett amatőr versenyen több mint százan álltak asztalhoz. A szervezők jóvoltából a kategórianyertesek a serleg, az oklevél és az érem mellett meghívást kaptak a Magyarországon ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Imre Kupára, amelyet április 27-én a budapesti Sportkastélyban szerveznek meg.

  • Fotó: Facebook / Asociația Tusnadmarathon
    Fotó: Facebook / Asociația Tusnadmarathon

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK nyolc asztaliteniszezővel képviseltette magát a szomszéd megyei viadalon, ahol Medvés Antal a szuperelit kategóriában második, míg a nyílt versenyben küzdő Farkas Yvett negyedik lett. A céhes városbeliek legjobb páros eredményét a Medvés Antal–Ionuț Chelmuș kettős szállította, miután második lett. „Elégedett vagyok tanítványaim eredményével, hiszen számunkra elsősorban a hétvégén sorra kerülő, serdülő korosztályú országos bajnokságra (Câmpulung) való felkészülés volt a fontos” – nyilatkozta érdeklődésünkre Kerekes Barnabás, a felső-háromszéki sportklub edzője.

A Sepsi ISK kilenc pingpongozóját nevezte a Székelyföld Kupára, ők pedig két harmadik helyezéssel zárták a megmérettetést. A szuperelit kategóriában versenyző Nagy Magor István a képzeletbeli dobogó legalacsonyabb fokára állhatott fel, míg párosban, Bokor Zoltánnal az oldalán, szintén harmadik lett. A csapatnak további hét haladó (Urus Kristóf) és kezdő (Lukács Balázs, Orosz Krisztián, Cristian Diplas, Boér Anita, Dénes Anna, Tóth Vivien) sportolója volt érdekelt a tornán, s bár ők is nyertek meccset, helyezés nélkül fejezték be a versenyt. „A magam részéről én is elégedett vagyok a gyerekek teljesítményével, a legkisebbek, azaz a 11–12 évesek is jól küzdöttek, de nehéz volt számukra jobb eredményt elérni a felnőttek között” – összegzett a szombati viadal után Kocsis Balázs, az iskolás sportklub trénere. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 424
szavazógép
2019-04-15: Sport - Tibodi Ferenc:

Újabb könnyed meccs után elődöntős a Sepsi-SIC (Női kosárlabda, Nemzeti Liga )

A bajnoki címvédő és frissen négyszeres Román Kupa-győztes Sepsi-SIC újabb könnyed sikert ért el a Nagyváradi MSC együttese ellen a női kosárlabda Nemzeti Liga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén és különösebb megerőltetés nélkül jutott a küzdelemsorozat elődöntőjébe. A zöld-fehér mezes lányok pénteken kora délután léptek pályára az Antonio Alexe Arénában, ahol ismét száz pont feletti teljesítménnyel, 116–28-ra nyertek partiumi ellenfelükkel szemben.
2019-04-15: Sport - :

Csonka forduló (Minifoci)

Két meg nem jelenést és két góldús mérkőzést jegyezhettünk fel a sepsiszentgyörgyi öregfiú minifoci-bajnokság 17. fordulójában. A címvédő és listavezető Puskás ’87 tizenhárom gólt szerzett a Szemerja együttese ellen, míg a második helyezett Mikósokk csapata tizenkilencszer volt eredményes a sereghajtók táborát erősítő Milan alakulatával szemben.