Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Vásárolt a MOL

2019. április 17., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A MOL-csoport bejelentette, hogy adásvételi szerződést írt alá a műanyag-újrahasznosítással foglalkozó Aurora csoporttal.

  • Forrás: Napi Újság
    Forrás: Napi Újság

A vállalat több német autógyárral és műanyag-feldolgozóval áll kapcsolatban. A német Aurora vállalat főként az autóipart látja el egyedi, zárt láncú begyűjtésből származó ipari műanyaghulladékból előállított alapanyag-keverékkel. Horváth Ferenc, a MOL-csoport ágazati vezérigazgatója szerint a tranzakció része a 2030-as stratégiában megfogalmazott célnak, hogy a csoport a kelet-közép-európai régió vezető vegyipari szereplőjévé váljon. A tranzakció a vállalategyesítéshez szükséges szabályozó hatósági jóváhagyásra vár.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 612
szavazógép
2019-04-17: Pénz, piac, vállalkozás - :

Ingyenesen újból bejegyzik

Antal Lóránt Hargita és Fejér László Ödön Kovászna megyei RMDSZ-es szenátorok közbenjárása nyomán ingyenesen újból bejegyzik a cégbíróságok azokat a vállalkozói engedéllyel rendelkező magánszemélyeket és egyéni vállalkozásokat, amelyeket március 18-án töröltek a nyilvántartásból, miután január 6-ig nem szűkítették le a tevékenységi köreiket.
2019-04-17: Pénz, piac, vállalkozás - :

Hatékonyabb eszközök kellenek

A kormánynak hatékonyabb eszközöket kell találnia ahhoz, hogy visszaszorítsa a zöldség- és gyümölcskereskedelemben tapasztalt korrupciót – hívta fel a figyelmet a hazai szállítócégeket tömörítő föderáció.