Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. április 26., péntek, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a mikóújfalusi
FÁBIÁN ANNA
életének 83., házasságának 61. évében 2019. április 24-én elhunyt.
Temetése 2019. április 27-én, szombaton 13 órakor lesz a mikóújfalusi ravatalozóháztól.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
„Ha rám gondoltok, köztetek leszek, de fáj, ha látom könnyetek. Ha rám gondoltok, mosolyogjatok, mert én Istennél vagyok.”
A gyászoló család
4311601

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy a drága jó édesapa, após, nagytata, testvér, sógor, koma, keresztapa, rokon és jó szomszéd, a sepsikőröspataki
id. ÜTŐ JÓZSEF
életének 82., özvegységének 11. évében rövid betegség után elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2019. április 27-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsikőröspataki ravatalozóháztól az unitárius temetőben.
Részvétfogadás április 26-án, pénteken 17–20 óráig és a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4220/b


Megrendült szívvel és mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó, gondos édesapa, szerető nagyapa, testvér, após, sógor, rokon és kedves jó barát, az erdőfülei születésű sepsiszentgyörgyi
id. SZŐCS JÓZSEF
nyugalmazott könyvelő
életének 93. évében hosszas, de türelemmel viselt betegség után csendesen megpihent.
Drága halottunk földi maradványait 2019. április
27-én, szombaton 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi
vártemplomi ravatalozóháztól a református
temetőben.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
„Nem múlnak el ők, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek.”
Gyászoló szerettei
1062


Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik SZABÓ GYŐZŐ temetésén részt vettek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet szomszédunknak, aki segítségével végig mellettünk állt.
Gyászoló családja
H.


Megemlékezés
Hat hete volt életünk legszomorúbb napja, amikor drága gyermekünket, a zabolai HARAI TÜNDÉT 38 évesen utolsó földi útjára kísértük. Tarka mezők, virágzó erdők vigyázzák örök álmát. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Gyászoló szerettei
518


Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt egy perc alatt, de emléked szívünkbe örökre megmarad. Fájó szívvel emlékezünk az uzoni id. BUKUR JÁNOSRA halálának 14. évfordulóján.
Szerettei
4311607


Az élet csendesen megy tovább, de a fájdalom elkísér bennünket egy életen át. Fájó szívvel és el nem múló szeretettel emlékezünk ifj. BALOG LÁSZLÓRA halálának negyedik évfordulóján.
Szerettei
4311578


Fájó szívvel emlékezünk a hat hete elhunyt DÉSZPA ERNŐRE.
Családja
4311608


Fájó szívvel, szomorúan emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, a székelytamásfalvi születésű sepsiszentgyörgyi BARTOS EDIT (szül. BARTHA) gyógyszerésznőre, aki nyolc éve búcsú nélkül távozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, két lánya és azok családja
4311535


Elmúlt négy év, és mégsem hisszük, hogy akit szerettünk, már nincs közöttünk. Az életed elszállt, mint a virágillat, de az emléked ragyog, mint egy fényes csillag. Aludd örök álmod nyugodtan, csendben, hisszük azt, hogy mi még találkozunk a mennyben. Így emlékezünk az uzoni születésű sepsiszentgyörgyi id. GÁL SÁNDORRA halálának negyedik évfordulóján.
Hozzátartozói
4311564


Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre. Hiába várunk, elmentél örökre, sírodon a virág a szeretet jele. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki. Fájó szívvel emlékezünk id. BADI ANDRÁSRA halálának kilencedik évfordulóján.
Szerettei
4311566


Kegyelettel emlékezünk a hidvégi KIBÉDI SZABÓ LENKÉRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4311581


Számunkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Drága jó szívét, két dolgos kezét áldd meg, Atyám, s mi köszönjük, hogy ő lehetett a mi édesapánk. Fájó szívvel emlékezünk a zaláni születésű id. BODOR GÁBORRA halálának nyolcadik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Özvegye, gyermekei
és azok családja
4311595

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 612
szavazógép
2019-04-26: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Szent György Napok
Ma: 11 órától a Kamarateremben Hős Miklós – a pécsi MárkusZínház bábelőadása (ajánlott életkor: 5+, jegyár: 10 lej); 17 órától a Kónya Ádám Művelődési Házban Ady 100 – a Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművész Szövetség tagjainak közös tárlata, az alkotásokat Ady Endre költészete ihlette;
2019-04-26: Nyílttér - :

Nagy tudású történészek (Levél a Partiumból)

A Román Tudományos Akadémia nemrég megvizsgálta az 1918-as Gyulafehérvári Nyilatkozatot, és állásfoglalásban hozta tudomásunkra, hogy abban nem ígértek autonómiát a kisebbségeknek, ellentétben azzal, amit a nem akadémikus halandók (köztük a kevésbé nagy tudású történészek) száz éven át hittek.