Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kosárlabda, utánpótlásTeremtorna a Mikesben

2019. május 9., csütörtök, Sport

A Sepsi Arénában zajló U13-as nyolcas döntő mellett szombaton és vasárnap a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen Elméleti Líceum Bogdán Antal Sportterme ad otthon az U16-os lány kosárlabda-bajnokság B-döntőjének, azaz a 7–9. helyért kiírt tornának. Az esemény házigazdája a Sepsi ISK korosztályos csapata.

A háromcsapatos viadalon a megyeszékhelyi Sepsi ISK, a Kolozsvári Napoca Baschet és a Konstancai Phoenix együttese harcol a tornagyőzelemért, s a papírforma szerint a szentgyörgyi lányoknak reális esélyük van a végső diadalra. A házigazdák a pontvadászat előző két körében összesen 22 meccset játszottak, ebből kilencet nyertek meg, a kincses városbéliek ugyanannyi összecsapásból tízen győztek, míg a „mindössze” 20 mérkőzést játszó és a B-döntőbe a harmadik értékcsoportból érkező tengerpartiak korábban nyolc sikert könyveltek el. A Sepsi ISK és a Kolozsvári Napoca Baschet a korosztályos bajnokság első szakaszában kétszer is megmérkőzött egymással, s a csapatok osztozkodtak a győzelmeken: a kincses városbéliek 69–67-re, míg a háromszéki lányok 67–36-ra diadalmaskodtak.
A hétvégi torna programja: * szombat, május 11.: Kolozsvári Napoca Baschet–Konstancai Phoenix (10.30 óra), Konstanca–Sepsi ISK (16 óra) * vasárnap: Sepsi ISK–Kolozsvár (10.30 óra). Hajrá, Sepsiszentgyörgy és sok sikert, lányok! (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 611
szavazógép
2019-05-09: Sport - Tibodi Ferenc:

Vereséggel zárta az idényt a KSE Futsal (Teremlabdarúgás, II. liga)

A céhes városbeli KSE Futsal csapata vereséggel zárta a másodosztályos teremlabdarúgó-bajnokság 2018–2019-es idényét, miután a pontvadászat utolsó, 18. fordulójában egygólos különbséggel, azaz 3–2-re kapott ki a Futsal Ceahlăul Piatra Neamț vendégekét. Az elvesztett meccs ellenére a kézdivásárhelyi együttes megőrizte rangsorbeli második pozícióját, így tíz nap múlva osztályzót játszik az élvonalba jutásért az I. liga utolsó előtti helyezettjével.
2019-05-09: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Részvét
A Plugor Sándor Művészeti Líceum munkaközössége őszinte részvétét fejezi ki
a gyászoló családnak
KÖLLŐ MARGIT
elhunyta alkalmából.
171911