Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. május 10., péntek, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, testvér, anyós, rokon,
GERGELY KATALIN
(szül. DOMOKOS)
életének 71. évében hirtelen elhunyt.
Temetése 2019. május 11-én, szombaton 14 órakor lesz a szemerjai új református ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4311753

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, férj, testvér, rokon, jó szomszéd,
JÁKÓ LAJOS
életének 52. évében hosszú, de türelemmel viselt betegség után visszaadta lelkét a Teremtőnek.
Drága halottunk földi maradványait 2019. május 11-én, szombaton 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi közös
temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4311750

Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, az erdőfülei születésű sepsiszentgyörgyi id. SZŐCS JÓZSEF ny. könyvelő temetésén részt vettek, sírjára a szeretet virágait helyezték és mérhetetlen fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet illeti dr. Tompa György és dr. Luppinger Attila orvosokat, Noémi asszisztensnőt és Guczuj Irmikát, akik időt és fáradságot soha nem kímélve, tudásukkal és szeretetükkel szenvedésén enyhítettek és a nehéz percekben vigasztaló szót nyújtottak.
Gyászoló szerettei
4311774

Megemlékezés
Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre. Némán tűrted kínok útjait, erős voltál, soha nem panaszkodtál. Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki. Téged feledni nem lehet, nehéz az életet élni nélküled. Fájó szívvel emlékezünk BACZ MAGDOLNÁRA (szül. KOVÁCS), akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára a zágoni református temetőbe. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott. Nyugodjék békében.
Szerettei
4311775
Elmentél tőlünk egy májusi napon, azóta tiéd a csend, a nyugalom. Megpihenni tértél fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadban. Szívünkben helyedet nem pótolja semmi, amíg a földön élünk, nem fogunk feledni. Fájó szívvel emlékezünk a maksai ifj. IGYÁRTÓ JÓZSEFRE, aki ma egy éve távozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető leánya, Helga, szülei, testvére és a gyászoló család
4311785
Fájó szívvel emlékezünk dr. CHERESTEŞ IOANRA halálának hetedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
Cheresteş Alice és családja
4311633
Egy pillanat, és mindennek vége, olyan gyorsan távoztál a végtelenségbe. Marad a bánat a szívünkben, de emléked elkísér egész életünkben. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi FARKAS JÓZSEFRE, aki két éve távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, fia és családja
4311712
Kegyelettel és fájó szívvel emlékezem drága jó édesanyámra, a sepsiszentgyörgyi MÁRTON ILONA ny. könyvelőnőre, aki hat hete visszaadta lelkét Teremtőjének. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Nyugodjék békében. „A szeretet soha el nem fogy.” (1 Kor. 13:8.)
Szerető lánya, Buba (Szabó Ilonka)
4311771
Ne fájjon nektek, hogy már nem vagyok, hisz napként az égen nektek ragyogok. Ha szép idő van, s kék az ég, jusson eszetekbe sok szép emlék. Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok, hisz szívetekben jó helyen vagyok. Fájó szívvel emlékezünk az árapataki id. GÁSZPOR ZOLTÁNRA halálának tizedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4311754
Egy pillanat, és mindennek vége, olyan gyorsan távoztál a végtelenségbe. Szívünkben marad a fájdalom és a bánat, de emléked elkísér egész életünkben. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi BRANDER LÓRÁNT CSABÁRA halálának hatodik hetében. Pihenése legyen csendes.
Szerettei
4311760

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 612
szavazógép
2019-05-10: Nyílttér - :

Természetbarátok akcióban

Az Erdélyi Kárpát-Egyesület tizenöt brassói tagja, valamint két sepsiszentgyörgyi önkéntes április elején a baróti magánerdészet szakembereinek és a közbirtokosság megbízottjainak irányításával besegített az erdősítésbe a bölöni közbirtokosság területén.
2019-05-09: Belföld - :

Törvénytelenül állították a kereszteket az Úz-völgyében, bírsággal fenyegetőzik a minisztérium

A Kultúra és Nemzeti Identitás Minisztériuma szerint nem avatható fel az úzvölgyi katonatemetőben a román katonák parcellája. Az Állami Építkezési Felügyelőség is megállapította csütörtökön, hogy Dormánfalva Polgármesteri Hivatala törvénytelenül állította ki az úzvölgyi katonatemető román parcellájának a létrehozását lehetővé tevő építési engedélyt.