Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Jogosítvány nélkül, ittasan

2019. május 14., kedd, Közélet

Ittasan kaptak el egy gépkocsivezetői jogosítvánnyal nem rendelkező 26 éves fiatalembert Nagybaconban, vezetés közben.

A községi őrs munkatársai péntekről szombatra virradó éjjel igazoltatták és fújatták alkoholszondába. A férfi leheletében 0,73 mg/l szesztartalmat mért a műszer. A rendőrök 24 órára őrizetbe vették, nevére jogtalan és ittas vezetésért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. Ugyanazon az éjszakán a bodzafordulói rendőrök is ittas vezetőt fogtak. Egy 51 éves férfi esetében 0,94 mg/l alkoholtartalmat mutatott a szonda. Ittas vezetésért kezdtek vizsgálatot. Vasárnap reggel Bikfalván igazoltatták egy személygépkocsi vezetőjét, és kiderült, a 35 éves fiatalembernek nincs jogosítványa. Jogtalan vezetésért vizsgálják. A forgalmi bűncselekményeken kívül számos szabálysértést is észleltek. A hétvégén megyeszinten összesen 192 – zömmel közlekedésrendészeti – kihágásért több mint 76 ezer lej értékben róttak ki bírságot. 13 gépjárművezetői jogosítványt felfüggesztettek. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 579
szavazógép
2019-05-14: Közélet - Iochom István:

Veszprémi erdészek Háromszéken

A VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. harminchárom munkatársa látogatott Ugron Ákos Gábor erdőmérnök, a Zrt. vezérigazgatója, a Földművelésügyi Minisztérium volt helyettes államtitkára vezetésével Háromszékremúlt csütörtökön és pénteken. Az erdészek Kisgyörgy Zoltán geológus, lapunk főmunkatársa idegenvezetésével járták be térségünket. A rövid munkalátogatást elsősorban szakmai kérdések uralták, de kirándulásból sem volt hiány.
2019-05-14: Közélet - :

Balesetmentes hétvégék

Egymás után a harmadik hétvégén nem történt súlyos baleset Háromszéken. A megyei rendőrség közleménye szerint egyetlen emberi sérüléssel járó balesetet jegyeztek: Bodzafordulón egy ittasan bicikliző 19 éves fiatalember elvesztette egyensúlyát, eldőlt és zúzódásokat szenvedett.