Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Árkalkulátor a SeaFleet flottakezelő rendszeréhez /X/

2019. május 23., csütörtök, Gazdaság

A SeaFleet használata rengeteg időt, energiát és vesződséget spórol meg a munkatársak számára praktikus és felhasználóbarát kialakítása miatt. A rendszer iránt érdeklődők első látásra is kiválóan érzékelik a szoftver alkalmazásából származó előnyöket.

Ilyenkor adódik a gyakran feltett kérdés, hogy pontosan mennyibe is kerül a SeaFleet? Ebben a bejegyzésben azt a személyre szabható árkalkulátor felületet mutatjuk be, ahol a felhasználás kívánt módja és elvárt komplexitás szempontjából bárki meg tud győződni az ő helyzetére speciálisan kalkulált árakról.

Helyi üzemeltetésre vagy felhő alapú szolgáltatásra van inkább szükség?

Kezdjük az egyszerűbbel, vagyis a felhő alapú megoldással. Ennél a változatnál maga a program és az adatbázis is úgymond "felhőben" fut. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a rendszerbe lépő felhasználó egy internetes böngészőt használ, vagyis egyáltalán nincs szükség saját erőforrásra. Ennek az a legnagyobb előnye, hogy adatmentésről, vírusvédelemről és frissítésekről sem kell gondoskodni. Továbbá nincs szükség szerver vásárlására sem, a költségek sokkal pontosabban tervezhetők lesznek. Ezen felül a support díja sem jelent extra kiadást.

Helyi üzemeltetésnél a komplett szoftver, illetve a hozzá kapcsolódó adatbázis egyaránt a megrendelő saját számítógépén kerül telepítésre. Ennek a változatnak pedig az a fő előnye, hogy az üzemeltetési költséget nem kell megfizetni, csakis kizárólag a flotta nyilvántartó szoftver licenc díja jelent kiadást.

A felhasználás várható célja

Az árkalkulációs felületen kiválasztható, hogy várhatóan a saját céges autók teljes körű nyilvántartása, vagy autók bérbeadása kapcsán merült fel az igény a SeaFleet igénybevételére.

A választott opciók alapján a rendszer automatikusan adja hozzá a jobb oldalon látható felületen a rendelkezésre álló funkciókat. Amelyik funkcióra nincs szükség, az egyetlen kattintással máris kivehető a kalkulációból.

Forintra lebontva láthatók az egyes modulok, mint például a szerviz, az ügyintézési folyamat, a bérletek és engedélyek, a menetlevél, a magánhasználat, a számlázás, a leasing, a tartós bérlet vagy a biztosítás és káresemény.

Mi az árajánlat kérés menete?

Első körben a SeaFleet árkalkulátorát kell megkeresni az internetes böngészőben. Egyetlen kattintással ki tudjuk választani, hogy saját céges autók nyilvántartására, vagy leasing funkciókkal együtt autók bérbeadására szeretnénk használni a szoftvert.

Ezután írjuk be, hogy egész pontosan mekkora mennyiségű autót szeretnénk nyilvántartani, majd a jobb oldali felületen válasszuk ki a számunkra szükséges funkciókat. Alul láthatjuk is, hogy a személyre szabott rendszerünknek mekkora a díja. Kattintsunk az „Érdekel az ajánlat” gombra, hogy egy kapcsolati űrlapon megadva az adatainkat elküldhessük az érdeklődésünket. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 717
szavazógép
2019-05-23: Életmód - :

Táplálékkiegészítők: jobb teljesítmény, gyorsabb regenerálódás /X/

Az első táplálékkiegészítők az 1980-as években jelentek meg a jól ismert pezsgőtabletták formájában. Azóta hosszú utat tettünk meg, és ma már számtalan formában találkozhatunk az étrendkiegészítőkkel a különféle poroktól a tablettákig.
2019-05-23: Környezetünk - :

A hővisszanyerős szellőztető berendezésekről /X/

Az Ön számára ismert a hővisszanyerős szellőztető berendezések fogalma? Hallott már róluk, vagy találkozott velük valamilyen cikkben, írásban vagy fórumon? Esetleg még a hasznosságukról is rendelkezik információkkal?