Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Professzionális bemutatkozás az egyedi plasztikkártyákkal /X/

2019. május 29., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Mielőtt plasztikkártya rendelésre adnánk a fejünket, érdemes tudni néhány alap információt ezekről a hasznos és különleges bemutatkozó anyagokról, hiszen segítségükkel jó benyomást tehetünk leendő ügyfeleinkre és partnereinkre már az első találkozás alkalmával.

Röviden az alapanyagokról

Milyen alapanyagokra lehet nyomtatni? Színes festékkel lehet fehér és átlátszó alapanyagra is. A fehér alapra nyomtatott hagyományos kártyák a legelterjedtebbek, legnagyobb sikernek örvendők. Ezekre a kártyákra fotóminőségű, élénk színekben pompázó grafika kerül.

Azoknak, akik mély benyomást szeretnének gyakorolni az ügyfelekre, azoknak az átlátszó anyaggal készített kártyákat ajánlja a Promoprint webáruház csapata. Ezek a kártyák mintha a jövőben készültek volna, garantáltan elnyerik mindenki tetszését. Egy dolog azonban fontos, bármelyik kártyát is választod! A kártyákra kerülő betűméret ne legyen 6 pontnál kisebb, mivel minél kisebb a betűméret, annál kevésbé lesz elkészíthető a szép grafika.

Fontos, hogy a kártyát megfelelően tárold!

Nem elég, hogy elkészítetted az elegáns plasztikkártyákat. Ha nem teszed bele egy, a kártya számára tökéletes biztonságot jelentő kártyatartóba, már kötheteted is a fogadást, hogy mikor fognak elkezdeni lekopni majd róla a feliratok. Különleges, személyre szabott külsőt kapott kártyatartókat is rendelhetsz, ha nem vagy az egyszerűség híve.

Mi kerülhet a kártyára?

A megszokott kapcsolati adatokon felül számtalan extrával dobhatod fel a kártyát:

* sorszámok

* QR kódok

* vonalkódok

* más változók

Mi fontos még a kártyákkal kapcsolatban?

* A sok adatért nem kérnek félárat.

* Akár minden kártyára kerülhet más-más adat.

* Az adatokat Excel fájlban küldd át a Promoprintnek a gyártás megindítása előtt.

Ennyi az egész. Gyors, egyszerű, a végeredmény pedig egy tökéletes márka imázs. (X)

 

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 717
szavazógép
2019-05-29: Életmód - :

Mi az a teleszkópprotézis, és mikor használják? /X/

Elkeserítő adat, hogy manapság az európai lakosság 30 százalékának nincs egyetlen saját foga sem, ha a 65-74 év közötti korcsoportot vesszük alapul. Bármilyen lelombozó, ez a szám évről évre növekszik, a korcsoport pedig egyre fiatalodik.
2019-05-29: Magazin - :

Egy igazán emlékezetes ajándék szülinapra! /X/

Minden évben eljön ez a nap, és te előre félsz tőle, mert nem tudod, mivel rukkolj elő? Unod a sablonos, átlagos ötleteket? Meg szeretnéd mutatni az ünnepeltnek, hogy milyen különleges számodra? Nincs más dolgod, mint rendelj neki szülinapi újságot!