Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. június 7., péntek, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával, de a Jóisten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága jó feleség, anya, nagymama, dédnagymama, anyós, rokon, barát és ismerős,
BEDER ROZÁLIA
(szül. JÓZSA)
nyugalmazott magyar szakos tanárnő
életének 84., házasságának 57. évében 2019. június 6-án vissza­adta lelkét Teremtőjének.
Drága halottunk földi maradványait június 10-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a csíktapolcai katolikus temető ravatalozójából a református egyház szertartása szerint.
Emléke legyen áldott.
A gyászoló család


„Életünknek egén fénylő csillag voltál, / Itt hagytál bennünket, még csak nem is szóltál. / Most, hogy már kialudt az az áldott fényed, / Pótolhatatlan lesz a
Te drága lényed.”
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagytata, após, testvér, sógor, rokon, barát és jó szomszéd, az eresztevényi születésű szépmezői
BADI GYÖRGY életének 74. évében hosszú szenvedés után elhunyt.
Temetése 2019. június 7-én, pénteken 13 órakor lesz a szemerjai új ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
A gyászoló család
1114


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
BEDŐ MAGDALÉNA
79 éves korában elhunyt.
Temetése 2019. június 7-én, pénteken 15 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4312240


Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, élettárs, após, nagyapa, dédnagyapa, rokon, szomszéd,
OROSZ LAJOS életének 81. évében elhunyt.
Temetése 2019. június 7-én, pénteken 13 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4312245


Megemlékezés
Van egy út, melynek kapuját őrzi a bánat, könnyű belépni, de nincs kijárat. Csak a szél hangja töri meg a temető csendjét, lelkünkbe költözött egy borús emlék. Ti voltatok az életünk, az álmunk, ti voltatok minden boldogságunk. Amíg élünk, örökké szeretünk, hiányoztok nagyon, soha nem feledünk. Amikor Isten látta, hogy az út túl hosszú, az erdőn a dombok túl nehezek lettek, átölelt, és azt mondta: „Gyertek haza, gyermekeim.”
Fájó szívvel, de Isten akaratát elfogadva emlékezünk a sepsikőröspataki MAKSAI ERIKÁRA és testvérére, ifj. MAKSAI GÁBORRA (Gabó), akiket egy éve kísértünk
utolsó útjukra.
A fájdalmat elviselni nem lehet, csak meg kell tanulni élni vele, bármilyen nehéz is. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik az elmúlt egy év alatt virágot és mécsest helyeztek sírjukra és fájdalmunkban osztoztak.
Bánatos édesanyjuk, szomorú édesapjuk, szerető testvéreik, sógoruk és unokaöccsük, Csaba
4312211


Fájó szívvel emlékezünk a baróti KESE JENŐRE halálának 4. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
20262


Kegyelettel emlékezünk a lemhényi születésű sepsiszentgyörgyi TÉGLÁS ILONÁRA (TRÉFÁS) halálának ötödik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4312230


Fájdalommal és örök szeretettel emlékezünk drága szüleinkre, a pávai SZÁSZ (KOVÁCS) ANNÁRA és SZÁSZ BÉLÁRA haláluk tizedik, illetve első évfordulóján. Nyugalmuk legyen békés, emlékük áldott.
Gyermekeik és családjuk
4312234


Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szotyori id. BOTOS IBOLYÁRA, akinek szíve ma egy éve szűnt meg dobogni. „Csillag volt, mert szívből szeretett, s mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett. Elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben él, és örökre ott marad.” Emlékét szívünkben őrizzük.
Özvegye, gyermekei, menyei, unokái, rokonai és szomszédai
4312237


Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, minket és mindent, amiért küzdöttél. A jó Isten áldja meg drága jó szívedet, angyalok simogassák két dolgos kezedet. Szemünkben könnyel, szívünkben szeretettel emlékezünk a bölöni születésű uzoni TANA ZOLTÁNRA halálának hatodik hónapjában. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4312238


Kegyelettel emlékezünk
id. LÉVAI KÁLMÁNRA halálának tizedik évfordulóján.
Szerettei
4312251


Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt egy perc alatt, de emléked összetört lelkünkben örökre megmarad. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi FEHÉR ILDIKÓRA halálának 12. évfordulóján.
Bánatos szülei, két gyermeke, Attila és Kinga, nővére és annak családja
4312236


Búcsú nélkül távoztál el tőlünk, szívünkben örökre megmarad emléked. Sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted, sohasem tudunk elfeledni téged. Hiányod fájdalom, elviselni nehéz, örökké él szívünkben a rád emlékezés. Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át, és a szeretet. Mindig egy célod volt, a családodért élni. Egész életen át csendesen és szerényen éltél, a jóságot két kezeddel szórtad, önzetlenül adtál jónak és rossznak. Soha el nem múló fájdalommal és kegyelettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi id. BENDE KÁROLYRA halálának hatodik hónapjában.
Bánatos özvegye, gyermekei és családjuk
4312249

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 708
szavazógép
2019-06-07: Közélet - :

Erőszakkal foglalták el az úzvölgyi temetőt román szélsőségesek

Román szélsőségesek hatoltak be és foglalták el az úzvölgyi temetőt csütörtök délután, a csendőrök nem tudták feltartóztatni a dormánfalvi önkormányzat által törvénytelenül állított keresztek felszentelésére érkező mintegy ezerfős tömeget, de még a temető előtt élőláncot alkotó székelyföldi magyarok mintegy háromszáz fős csoportját is alig tudták megvédeni. A helyszínen tartózkodó munkatársunk szerint agresszív, feldühödött banda érkezett a helyszínre, szemmel láthatóan azzal a céllal, hogy összecsapást provokáljanak ki. Nagyobb tömegverekedés végül nem lett, gyűlölködő ordibálás, dulakodás, kövekkel való dobálózás, zászlókkal való bántalmazás és erőszakos temetőfoglalás azonban igen. Az események után az RMDSZ Carmen Dan belügyminiszter leváltását követelte, Magyarország tiltakozó jegyzékben kért magyarázatot Romániától és bekérette a román nagykövetet.
2019-06-07: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

30 ÉVES A KÁJONI CONSORT. A baróti régizene-együttes ma 18 órától a helyi református templomban ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját, amelyre várnak minden érdeklődőt.