Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. június 8., szombat, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a gyimesközéploki születésű sepsiszentgyörgyi
FŐCZE IMRE
életének 65. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.
Temetése 2019. június 10-én, hétfőn 15 órakor lesz a közös temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
A gyászoló család
4312271

Fájó szívvel tudatjuk, hogy
ifj. TÓDOR LÁSZLÓ
életének 48., házasságának 20. évében 2019. június 7-én elhunyt.
Temetése 2019. június 11-én 14 órakor lesz a kézdivásárhelyi katolikus ravatalozóházból a helyi temetőben.
A gyászoló család
596

 

Részvét
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki BEDER ROZÁLIA lányainak és családjaiknak szeretett édesanyjuk elvesztése miatt.
A Benedek, Bokor, Jakab, Kopacz, Roşu és Szakács család
4245/b

Megemlékezés
Mély gyászban, megtört szívvel, de egy eljövendő örök találkozás reményé­ben emlékezünk a mindig családjáért fáradozó, drága jó édesapára, nagyapára, apósra, az erdőfülei születésű sepsiszentgyörgyi id. SZŐCS JÓZSEF nyug. könyvelőre, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Kedves emlékét örökre szívünkbe zártuk. Pihenjen békében.
Gyászoló szerettei
4312268


Búcsú nélkül távoztál tőlünk, szívünkben élő maradsz, amíg csak élünk. Kegyelettel és szeretettel emlékezünk a kőröspataki PARA ÁGNESRE halálának első évfordulóján.
Szerettei
1115


Egy gyertya az asztalon érted ég, egy fénykép, mely őrzi emléked, s egy út, mely elvitte az életed. A fájdalom örökre marad, mindig velünk leszel, az idő bárhogy halad. Kegyelettel emlékezünk id. UGRI JENŐRE halálának hatodik hónapjában. Áldott legyen felejthetetlen emléke.
Szerettei
4312267


Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, minket és mindent, amiért küzdöttél. A jó Isten áldja meg drága jó szíved, angyalok simogassák két dolgos kezed. Szemünkben könnyel, szívünkben szeretettel emlékezünk a mikóújfalusi FÁBIÁN ANNÁRA, akit hat hete kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4312276


Halálának második évfordulóján fájó szívvel, szeretettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi NÉMET JÁNOSRA. Pihenése legyen békés, emléke áldott.
Szerettei
4312246


Életed úgy múlt el, mint egy pillanat, de emléked szívünkben örökre megmarad. Elfeledni téged nem lehet, csak megtanulni élni nélküled. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a rétyi VARGA LÁSZLÓRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4312277


Elment az, kit legjobban szeretünk, kinek az életünk köszönhetjük, ki mindig kiállt mellettünk, ha olykor rossz dolgokat tettünk. Megtanított őszintén szeretni, a kitűzött célért küzdeni. Amíg csak élünk, rá emlékezünk, az együtt töltött időt soha el nem feledjük. Lélekben mindig itt leszel velünk, drága édesanyánk. Fájó szívvel emlékezünk a sepsibesenyői PÁL KLÁRÁRA halálának harmadik évfordulóján. Emléke legyen áldott.
Gyermekei
4312269

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 715
szavazógép
2019-06-08: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Csíksomlyói búcsú
A Gyulafehérvári Főegyházmegyében a hivatások éve van. Ennek jegyében kerül sor június 7–10. között a csíksomlyói pünkösdi búcsúra, amelynek a mottója: „Íme az Úr szolgáló­leánya” (Lk 1,38). A búcsú liturgikus programja: ma 7, 8 és 21 órakor lesznek szentmisék a kegytemplomban.
2019-06-08: Sport - :

Kelemen és Lénárt a női válogatottban (Kosárlabda, nyári universiade)

A sepsiszentgyörgyi Kelemen Kincsőt és a kézdivásárhelyi Lénárt Paulát is behívták az olaszországi Nyári Universiadére készülő román női kosárlabda-válogatottba. A játékok harmincadik kiírásának július 3–14. között Nápoly ad otthont.