Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

AsztaliteniszHat győzelem és öt vereség

2019. június 11., kedd, Sport

A marosludasi származású Téglás Andrea képviselte a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK színeit a Câmpulungon lebonyolított ifjúsági I-es korosztályú asztaliteniszezők Top 12-es ranglistaversenyén.

Andrea kiválóan kezdte szereplését az országos élmezőnyben, első hat mérkőzését simán nyerte, majd becsúszott két szoros, 3–2-es vereség, ez pedig kihatott további teljesítményére. Hat győzelemmel és öt vereséggel a hatodik helyen végzett – tudtuk meg edzőjétől, Kerekes Barnabástól.

A végeredmény: 1. Elena Zaharia (Konstancai Farul), 2. Camelia Mitrofan (Farul), 3. Ungvári Evelyn (Marosvásárhelyi ISK), 4. Diana Radu (Slatinai Sportprogramos Líceum), 5. Luiza Popescu (Slatinai ISK), 6. Téglás Andrea (Nagy Mózes SK), 7. Ana Cristina Barbu (Slatinai ISK), 8. Agnes Gimbuța (Besztercei MSC), 9. Claudia Caragea (Farul), 10. Denisa Urîtu (Farul), 11. Varga Krisztina (Beszterce), 12. Andreea Grigorea (Konstancai Sportprogramos Líceum).

A hétvégén a felső-háromszéki sportklubra egy újabb Top 12-es viadal vár, hiszen Konstancán tartják a serdülő korosztály (ifjúsági II.) seregszemléjét, ahol Mike Boróka és Téglás Andrea lép asztalhoz az ország legjobbjai között. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 717
szavazógép
2019-06-11: Sport - :

Hamilton győzött Kanadában (Forma–1)

Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája ért célba elsőként a vasárnapi Forma–1-es Kanadai Nagydíjon, öt másodperces büntetése miatt mégis a címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője győzött. Az ötszörös világbajnok Hamiltonnak ez volt idei ötödik, pályafutása 78. futamgyőzelme, Montréalban pedig karrierje hetedik diadalát aratta, és növelte az előnyét az összetett pontversenyben. A második helyezett Vettel mögött a harmadik a Ferrari monacói pilótája, Charles Leclerc lett.
2019-06-11: Sport - :

Harmadszor bajnok a Puskás ‘87 (Minifoci)

Zsinórban harmadszor, azaz 2017 és 2018 után ismét bajnok a Puskás ’87 együttese, amely hárompontos előnnyel nyerte meg a sepsiszentgyörgyi öregfiú minifoci-bajnokság 2018–2019-es idényét. A címét másodjára megvédő alakulat a pontvadászat utolsó körében a Málnás csapatának vágott hatot, míg a második helyen végző Mikósokk tizennégyszer zörgették meg ellenfelük hálóját.