Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

ÚszásSvájci vendégszereplés

2019. június 13., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Ciprian SK két sportolóját nevezte az elmúlt hétvégén a svájci Chiassóban megrendezett nemzetközi utánpótlás-úszóversenyre, amelyet a háromszékiek egy harmadik, két negyedik és egy nyolcadik helyezéssel zártak. A 49 esztendős múltra visszatekintő viadal idei kiírásán összesen 362-en ugrottak medencébe.

  • Barabás András, Maria Raluca Artene és Ciprian Grosu
    Barabás András, Maria Raluca Artene és Ciprian Grosu

Az 50 méteres szabadtéri medencében megtartott viadalon svájci, olasz és romániai úszok mérték össze erejüket és felkészültségüket. A szentgyörgyiek legjobb eredmény Maria Raluca Artene nevéhez fűződik. A 16 éves úszólány a dobogó harmadik fokára állhatott fel 100 méter hátúszásban, míg 200 háton a negyedik legjobb idővel csapott célba.

Az ugyancsak 16 esztendős Barabás András szintén két versenyszámban tette próbára magát: 100 méter gyorson negyedik lett, míg 200 vegyesen a nyolcadik.

„Büszke vagyok tanítványaimra, és gratulálunk nekik a svájci jó teljesítményükért. Rangos eseményen vettünk részt, és megtiszteltetés volt ott lenni. Ezúttal szeretnék köszönetet mondani a Bertisnek, támogatásuk nélkül nem vehettünk volna részt a via­dalon” – nyilatkozta érdeklődésünkre Ciprian Grosu edző.

Vízi sportról lévén szó, meg kell említeni, hogy a Bartimeus Játszóház speciális foglalkozást igénylő személyek számára szervez országos úszóversenyt június 16-án, vasárnap 10–13 óráig a sepsiszentgyörgyi uszodában. Az esemény támogatója Sepsiszentgyörgy Város Tanácsa és a Communitas Alapítvány. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 703
szavazógép
2019-06-13: Sport - :

Macedón védővel erősített a Sepsi OSK (Labdarúgás, I. liga)

Újabb játékos igazolását jelentette be kedden a sepsiszentgyörgyi labdarúgóklub. A macedón középhátvéd, Risto Mitrevski két évre szóló szerződést kötött a piros-fehér mezesekkel. A klub hétfőn fújt gyülekezőt, és megkezdte a felkészülést az új idényre.
2019-06-13: Sport - :

Molnár újabb kvalifikációs pontokat gyűjtött (Hegyikerékpározás)

Június 4. és 7. között Görögország adott otthont a négy szakaszból álló Lesvos–Molyvos Urban MTB nemzetközi hegyikerékpáros viadalnak. Az elit férfiak versenyében tíz országból huszonhárom sportoló tette próbára magát, köztük a sepsiszentgyörgyi Molnár Ede is, aki az összetett versenyben a tizenharmadik helyen végzett.