Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Új vezető az OTP-nél

2019. június 19., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Fatér Gyula az OTP Csoport romániai leánybankjának új vezérigazgatója. A hitelintézet közleménye szerint az OTP Bank Románia első embere 27 évnyi vezetői tapasztalattal rendelkezik a bankszektorban, startupoknál és Kelet-Közép-Európa legnagyobb bankcsoportjainál is sikereket ért el vezetőként, legutóbb a Budapest Banknál dolgozott, ahol az elmúlt négy évben a hitelintézet lakossági üzletágát vezette.

  • Fotó: profit.ro
    Fotó: profit.ro

„Egy versenyképes vállalat menedzsmentjét veszem át, amely 2018-ban Románia tíz legnagyobb bankja közé lépett elő” – idézi a bank közleménye Fatér Gyula vezérigazgatót. A romániai piacon 15 éve jelen levő bank közleménye szerint a hitelintézet növekedésének gyorsulása, valamint a bankcsoport régiós és romániai piacon betöltött pozíciójának konszolidálása lesz Fatér Gyula feladata. A jegybank jelentése szerint a bank az elmúlt évben a 9. helyet foglalta el a hazai bankpiacon, piaci részesedése 2,46 százalék volt 2018 decemberében.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri meg az idei elnökválasztást?

eredmények
szavazatok száma 724
szavazógép
2019-06-19: Pénz, piac, vállalkozás - :

Csalhatnak

Az adóhivatal közleményben hívja fel a figyelmet egy újabb csaláshullámra. Ismeretlen tettesek a hatóság nevében szöveges üzenetben (SMS) vagy elektronikus levélben (e-mail) keresik meg a célszemélyeket, és arról értesítik őket, hogy pénzt kell kapniuk.
2019-06-19: Pénz, piac, vállalkozás - :

Vény nélkül

A vény nélkül vásárolható gyógyszerek és készítmények hazai piaca jelentős, 14 százalékos növekedést ért el a tavalyi évben az egy évvel korábbiakhoz képest.