Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Év végére elkészül a ravatalozó

2019. július 4., csütörtök, Közélet

Jó ütemben halad Pákéban a ravatalozó építése, a kivitelező megöntötte az alapot, remélik, év végére elkészül az épület. A munkálatot a barátosi községi önkormányzat rendelte meg.

  • Már elkészült a ravatalozó alapja. A szerző felvétele
    Már elkészült a ravatalozó alapja. A szerző felvétele

XXI. századi követelmény a ravatalozóház, hogy illő körülmények között lehessen végtisztességet adni az elhunytnak – mondta érdeklődésünkre Tánczos Szabolcs polgármester. Az építkezést saját bevételeiből finanszírozza a polgármesteri hivatal.

Barátoson 2014-ben adták át a ravatalozót. Hasonló létesítményre Orbaiteleken is szükség lenne, erre azonban egyelőre nincs pénz, az önkormányzat forrásait a községi csatornarendszer pályázatában foglalt önrész kifizetésére kell fordítaniuk – mondta Tánczos.

Jelenleg a csatornarendszer próbája zajlik, ha mindent rendben találnak, a lakosság is csatlakozhat a hálózatra, remélik, erre már idén sor kerülhet. Ha elkészülnek a munkával, a vezetékes ivóvíz mellett Barátos község mindhárom településén lesz csatornázás is.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1137
szavazógép
2019-07-04: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Milliókkal többet költhet Sepsiszentgyörgy

2,7 millió lejjel egészítették ki Sepsiszentgyörgy költségvetését, a pénz zöme – 2,2 millió lej – a jogi személyekre kivetett ingatlanadókból és illetékekből származik.
2019-07-04: Kármentő - László Zsuzsa:

Kis sárga pirulák

Elmegy az ember fia, lánya receptet íratni. A kezelőorvosához már nem tud időpontot találni, akkor sem, ha nem hagyja utolsó percre ezt a negyedévenkénti, kicsit sem szórakoztató programot.