Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

StrandbirkózásKét ezüstérem az országosról

2019. július 8., hétfő, Sport

Az elmúlt hétvégén a tengerparti Május 2 üdülőtelep adott otthont az ifjúsági III-as és IV-es korosztályú strandbirkózó országos bajnokságnak, ahonnan a megyeszékhelyi sportolók két ezüstéremmel tértek haza. A viadalon a Sepsi ISK és az MSK is képviseltette magát, a csapatok pedig osztoztak az érmeken.

  • Sere Barbara a dobogó második fokán
    Sere Barbara a dobogó második fokán

Az iskolás sportklub Kertész Dávid és Barabás György irányítása mellett huszonnégy birkózót nevezett az országos bajnokságra, közülük pedig az ifi III-asok között és a +60 kg-os súlycsoportban harcoló Sere Barbara a dobogó második fokára állhatott fel. Rajta kívül Nemes-Nagy Roland (50 kg) hetedik, míg Tokos Krisztián (40 kg) nyolcadik lett, mindketten a nagyobbak között küzdöttek. A Mátéfi Árpád edzette öt MSK-s birkózó közül az ifi IV-esek viadalában érdekelt Orbán Krisztián (40 kg) döntőt veszítve lett ezüstérmes, míg az egy korosztállyal nagyobbak közt harcoló Fazakas Szidónia (+60 kg) az ötödik, Andrei Rether (50 kg) és Orbán Lóránt (60 kg) a hetedik helyen végzett. Gratulálunk sportolóinknak. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri meg az idei elnökválasztást?

eredmények
szavazatok száma 724
szavazógép
2019-07-08: Sport - :

Meglepetés a csapatidőfutamon is (Kerékpározás, Tour de France)

A sárga trikós Mike Teunissen csapata, a Jumbo-Visma nyerte a második szakasznak számító csapatidőfutamot a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen.
2019-07-08: Közélet - :

Siklóernyős után kutatnak Háromszéken /FRISSÍTVE: Megtalálták a férfit/

Nagy erőkkel keresnek a hatóságok Háromszéken egy francia állampolgárt, aki vasárnap tűnt el siklóernyőzés közben.