Elhalálozás

2019. július 12., péntek, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, anyós, keresztmama, közeli és távoli rokon, jó szomszéd
és ismerős,
özv. VERES PÁLNÉ
DOMBI BERTA
szerető szíve életének 84., özvegységének 9. évében 2019. július 10-én megszűnt dobogni.
Drága halottunk földi maradványait 2019. július 12-én 16 órakor helyezzük örök nyugalomra a szentkatolnai
ravatalozóháztól.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
646

Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a sepsiszentgyörgyi
KALA ZOLTÁN
volt textilgyári alkalmazott
életének 81. évében hirtelen elhunyt.
Temetése 2019. július 13-án, szombaton 14 órakor lesz a római katolikus temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4312811
Megemlékezés
Üres lett az udvar, csendes a ház. Hiányzol közülünk, drága édesapánk. Megpihent a dolgos, jó apai szív, áldás és hála övezi a sírt. Szerető férj voltál, drága édesapa és tata, most bánatos családunk őrangyala. Nem integet többé elfáradt kezed, nem dobog már értünk jóságos szíved. Számunkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Fájó szívvel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagytatára, a bikfalvi születésű SÁROSI ISTVÁNRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, két lánya
és azok családja
4312831
Az egykori sepsiszentgyörgyi Filológia–Történelem Líceum (2. számú Líceum) 1979-ben végzett sportosztályának közössége kegyelettel emlékezik elhunyt osztálytársaira. BAKK IRÉNKE, BAKK ­SÁNDOR, GÁBOR ENIKŐ, RANCZ ELEMÉR – Isten nyugtasson benneteket!
4271/b
Ezen a napon minden más, újra mélyen érint meg a gyász, nincs már velünk együtt, kit nagyon szerettünk. Ma lélekben újra együtt lehetünk, eszünkbe jutnak az együtt töltött napok, fülünkben újra megcsendül a hangod, nem is tudhatod, mennyire fáj a hiányod. Szívünkben soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó édesanyára, nagymamára és dédimamára, a szotyori FETÉCS IRMÁRA, aki öt éve távozott el az öröklétbe. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Leánya, Magdi,
unokái, István és Évike,
dédunokája, Krisztián
4312746
Csak az hal meg, akit elfelejtenek, számunkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Kegyelettel és szeretettel emlékezünk a kőröspataki ­VÁNCSA MIHÁLYRA halálának tizedik évfordulóján.
Szerettei
4312781
Fájó szívvel emlékezünk a bibarcfalvi VIRÁG
ÁRPÁDRA halálának 15. és VIRÁG ­JOLÁNRA halálának negyedik évfordulóján.
Leányaik, Edit, Viola, veje, István és unokája, Tímea
4312797

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2820
szavazógép
2019-07-12: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Ikavári néptáncfesztivál
Az Ikavári néptáncfesztivál idei kiadására július 14-én kerül sor a csernátoni Ikavár aljában. A rendezvényen Kovászna és Hargita megyei, valamint szórványban élő magyar tánccsoportok vesznek részt, 17 táncegyüttes, összesen mintegy 300 táncos és népzenész.
2019-07-12: Sport - Miska Brigitta:

Pontokat szerezne idénybeli első mérkőzésén a Sepsi OSK (Labdarúgás, I. liga)

Ma rajtol a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Sepsi OSK a 18.30-kor kezdődő nyitómérkőzésen az FC Voluntari ellen lép pályára az Anghel Iordănescu Stadionban. A találkozót a Digi Sport 1, a Telekom Sport 1 és a Look Sport élőben közvetíti.