A 18. motoros találkozó Fortyogófürdőn

2019. július 15., hétfő, Közélet

A hét végén tartották meg Fortyogófürdő kertjében Kiss Levente (Béka) szervezésében a motorosok 18. találkozóját.

  • A szerző felvétele
    A szerző felvétele

A jobb időket is megélt fürdőtelep kertjét a szervezők már korábban elfogadhatóvá varázsolták a találkozóra, a múlt hét végi Empty Fesztivál előtt Kézdivásárhely önkéntesei meszelték ki és töltötték fel vízzel a két medencét, kedden pedig egy újabb nagytakarítást végeztek a kertben a motorostalálkozó szervezői. A motorosok pénteken érkeztek az üdülőtelepre az ország minden részéből. Este a kolozsvári Knockout zenekar lépett színpadra. Szombaton már a kora reggeli órákban egy 400 literes üstben elkezdték készíteni a babgulyást.

A találkozó második napján, szombat délben következett a leglátványosabb mozzanat, a motorosok felvonulása a város főbb utcáin, a Gábor Áron teret is beleértve. A tiszteletkör megtétele után a motorosok visszatértek a rendezvény helyszínére, ahol a babgulyás elfogyasztása után a szervezők meglepetésversenyekkel szórakoztatták motorosokat és a közönséget. Este a Nightwish Tribute, az Elendil és a Desperado lépett színpadra. A motorosok vasárnap délelőtt indultak haza.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 769
szavazógép
2019-07-15: Közélet - Iochom István:

Jó célért tekertek Kézdivásárhelyen

A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) és a Zöld Nap Egyesület a helyi önkormányzat, valamint a Zarah Moden Kft. és a New Fashion Rt. gyár kiemelt támogatásával ötödik alkalommal szervezte meg a Tekerj egy jó célért! akcióját Kézdivásárhelyen. A kerékpárosoknak a városban kijelölt 4,2 kilométeres kört kellett megtenniük.
2019-07-15: Belföld - :

A „magyarellenes állampolitika” leállításáért (Tüntetésre hív a néppárt)

A „kisebbség- és magyarellenes román állampolitika” leállításának céljával hívja tüntetni szimpatizánsait az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) július 23-án Székelyudvarhelyre.