Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Ma jár le a határidő

2019. július 31., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Július 31-ig kötelesek leadni az úgynevezett egységes adóbevallást mindazon adófizetők, akik béren kívüli jövedelmet valósítottak meg a tavalyi esztendőben.

  • Fotó: Adevarul
    Fotó: Adevarul

Ugyanakkor az idei évre vonatkozó normatív, illetve becsült jövedelemről is kell nyilatkozni. A bevallás elektronikusan az adóhatóság ügyfélkapuján nyújtható be (eligazítást a 031 403 9160-as telefonszámon lehet kérni), de postán vagy személyesen is eljuttatható az illetékes adóhivatalba.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 932
szavazógép
2019-07-31: Pénz, piac, vállalkozás - Ferencz Csaba:

Elgázolják a gázkitermelést? (Energiaipar)

Ha a kisebbségi jogvédelem posztkommunista időszakában a Neptun Gate az „árulás” címszó alatt vonult be a magyar politikatörténetbe, a Neptun Deep, vagyis a Fekete-tenger kontinentális talapzatában felfedezett jelentős mennyiségű földgáz kitermelésének terve a hazai energiapolitika kudarcának esélyét vetíti előre. A tartalékot felfedező és a kitermelési jogot is megszerző konzorcium erős tagja, az amerikai ExxonMobil óriáscég ugyanis megunni látszik a román kormányzat ellentmondásos hozzáállását.
2019-07-31: Pénz, piac, vállalkozás - :

Lehet pályázni

A Regionális Operatív Programban a legtöbb 9 alkalmazottat foglalkoztató, legalább egy éve működő cégek pályázhatnak fejlesztési forrásokra.