Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Erdészversenyen Lengyelországban

2019. augusztus 2., péntek, Közélet

Július 26. és 30. között immár harmadik alka­lommal vett részt a kézdivásárhelyi Gábor Áron Szakképző Líceum a lengyelországi Lesko városában a Kárpátok Fiatal Fakitermelői nevet viselő versenyen. Idén a kovásznai Jenei ­Csongor és az uzonkafürdői Jánó Botond képviselte a középiskolát, mindketten az erdészeti osztály tizenegyedikes tanulói.

  • Finna István felvétele
    Finna István felvétele

A két diákot Pap Sándor igazgatóhelyettes és Finna István tanár kísérte el, illetve készítette fel, aminek eredményeként  egy rendkívül magas szakmai szintre fejlődött nemzetközi diákverseny középmezőnyében tudtak végezni. A lengyelországi versenyen való részvételt és a ruházatot a gelencei Bingo Kft., illetve a Secuiana Rt. támogatta.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1136
szavazógép
2019-08-02: Közélet - Iochom István:

Elnapolták a döntést (A román állam az ozsdolai közbirtokosság ellen)

Időhiányra hivatkozva augusztus 6-ra napolta el a bírói testület tegnap a brassói táblabíróságon döntésük meghozatalát, hogy ki a kompetens alapfokon letárgyalni a román állam által az ozsdolai Láros Közbirtokosság ellen indított pert. A per tétje nem más, mint az ozsdolai közbirtokossági erdő visszaállamosítása.
2019-08-02: Kármentő - Mózes László:

Nyújtanák a vakációt

Államátalakítási lendületében Viorica Dăncilă miniszterelnök azt is kérte tanügyminiszterétől, vizsgálja meg annak a lehetőségét, hogy az új tanév ne szeptember 9-én, hanem egy héttel később, 16-án kezdődjék. „Biztos vagyok benne, hogy ezt az intézkedést nagyon várják a romániai diákok” – nyomatékosított a kormányfő.