Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

JégkorongSzeptember 13-án rajtol az Erste Liga

2019. augusztus 6., kedd, Sport

A jégkorong Erste Liga alapszakasza szeptember 13-án indul négy mérkőzéssel. A nyitónapon a bajnoki címvédő FTC-Telekom a Gyergyói HK csapatát látja vendégül, a Brassói Corona pedig a Vasas együttesét fogadja.

  • Fotó: Micheller Szilvia
    Fotó: Micheller Szilvia

Az alapszakasz négy találkozóval rajtol, az FTC-Telekom hazai pályán a Gyergyói HK ellen kezdi az idényt, az UTE a Hokiklub Budapest csapatával játszik, míg a Fehérvári Titánok a Dunaújvárosi Acélbikák együttesével találkozik. A Vasas lesz az első csapat, amely erdélyi túrára indulhat, előbb a Brassói Corona, majd másnap a tavalyi döntős Csíkszeredai Sportklub lesz az ellenfele.

A péntektől hétfőig tartó játéknapok mellett rendszeresen lesznek mérkőzések hét közben is. Az év végén pedig december 26-tól 30-ig mindennap rendeznek találkozókat. A tervek szerint 2020. január 17-én zárul az alapszakasz, amely során a csapatok négyszer találkoznak egymással, minden együttes kétszer játszik otthon és kétszer idegenben. Az első öt helyezett a középszakasz felső házában, az utolsó öt pedig a középszakasz alsó házában folytatja. Ez az etap 2020. január 21-től február 19-ig tart majd. A rájátszás a negyeddöntővel február 22-én indul.

A küzdelmekben a címvédő FTC-Telekom és a legutóbb döntős Csíkszeredai Sportklub mellett a Brassói Corona, a Dunaújvárosi Acélbikák, a Fehérvári Titánok, az UTE, a Schiller-Vasas HC, a DEAC, a Gyergyói HK és a Hokiklub Budapest vesz részt.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 1891
szavazógép
2019-08-06: Sport - :

Tizenegyedik a Sepsi-SIC (3×3-as női kosárlabda)

Az elmúlt hétvégén Tg. Jiu adott otthont a férfi és női 3×3-as kosárlabda-bajnokság döntőjének, amelyet a Sepsi-SIC együttese a tizenegyedik helyen zárt.
2019-08-06: Magazin - :

Közeleg a pulzArt – pályázatot hirdettek

Szeptember 19. és 22. között Sepsiszentgyörgy immár hetedik alkalommal ad otthont a pulzArt kortárs művészeti fesztiválnak, amelyet az önkormányzat kezdeményezésére először 2013-ban szerveztek meg, és amely nagy sikerének köszönhetően azóta szervesen beépült a város programkínálatába. A köztéri pulzArt-hangulat megteremtésén a szervezők már most munkálkodnak egy szabadban kiállítható installáció elkészítéséről szóló pályázat meghirdetése által – adta hírül közleményében a városháza.