Elhalálozás

2019. augusztus 8., csütörtök, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, nagytata, após, testvér, rokon és jó szomszéd,
id. TOKOS LAJOS
volt szabómester
életének 88. évében rövid betegség után csendesen elhunyt.
Földi maradványait 2019. augusztus 12-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a katolikus temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4313247

Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a rétyi MAKSAI LÁSZLÓ temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek. Külön köszönet azoknak, akik első perctől odaadással, együttérzéssel segítettek, és az uzoni tiszteletes úrnak a szép beszédért.
A gyászoló család
4313237

Megemlékezés
Nem múlhat el nap, hogy ne gondolnánk rád, hiányzol közülünk, s ez nagyon fáj. Ha a bús napjaim le fognak telni, oda vágyom hozzád megpihenni. Nyugodj csendesen, legyen békés álmod, találj odafönt örök boldogságot. Fájó szívvel emlékezünk a ma öt éve elhunyt bardoci
id. ALBERT ÁRPÁDRA.
Szerető családja
20282
Elment, mint lenyugvó nap, de szívünkben él és örökre megmarad. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi születésű TEGZŐ GYÖNGYIRE (szül. STEIGERWALD) halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
Szerettei
4313236

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1550
szavazógép
2019-08-07: Világfigyelő - :

Kína ellenlépéseket tesz (Amerikai rakéták Ázsiában)

Kína ellenlépéseket fog tenni abban az esetben, ha az Egyesült Államok közepes hatótávolságú rakétákat telepít Ázsiába – jelentette ki Fu Cung, a kínai külügyminisztérium fegyverfelügyeleti osztályának vezetője tegnap. Arra nem tért ki, hogy pontosan milyen ellenlépéseket terveznek, de hangsúlyozta: mint ahogyan a múltban sem, Kína a jövőben sem fog részt venni nukleáris fegyverkezési versenyben.
2019-08-08: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

SIC Feszt
Háromszék nagyszabású ifjúsági rendezvénye, a SIC Feszt augusztus 8–11. között zajlik Sugásfürdőn. Az esemény idei mottója: #egyéletérzés – a szervezők ezzel Székelyföldre mint otthonra, családra, lehetőségre kívánnak összpontosítani, ehhez kapcsolódóan ajánlanak előadásokat, rendezvényeket.