Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Labdarúgás, 1. LigaFejér és László a forduló csapatában

2019. augusztus 14., szerda, Sport

Hétfőn az FC Viitorul és az FC Botoșani Ovidiuban négygólos mérkőzésen játszott döntetlent az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. körének zárómérkőzésén. A Hivatásos Labdarúgó Liga ezt követően összeállította a forduló csapatát, amelyben helyet kapott Fejér Béla kapus és László Csaba vezetőedző is.

  • László Csaba és Ilyés Róbert. Fotó: Henning Janos
    László Csaba és Ilyés Róbert. Fotó: Henning Janos

A Sepsi OSK 24 éves kapusának teljesítménye elengedhetetlen volt a Craiova elleni győzelemhez, hiszen hatszor akadályozta meg a Dolj megyei labdarúgókat a gólszerzésben, aminek köszönhetően a háromszéki csapat az idényben harmadszor fejezett be találkozót kapott gól nélkül. A két mérkőzésre eltiltott László Csaba úgy lett a forduló legjobb trénere, hogy az olténiai kiszálláson csak a lelátóról követhette a sepsiszentgyörgyi együttest, a kispadról Ilyés Róbert másodedző irányított. A jól védekező és hatékony taktikával pályára lépő Sepsi OSK négy döntetlen után először győzött az idényben, valamint először tudta elhozni a három pontot a Ion Oblemenco Stadionból.

Az 5. forduló csapata: * kapus Fejér Béla (Sepsi OSK) * védők: Ricardinho Varzim (FC Voluntari), Bradley Diallo (Jászvásári Politehnica), Andrei Mureşan (Kolozsvári CFR), Mihai Velisar (Medgyesi Gázmetán) * középpályások: Adrian Păun (Kolozsvári CFR), Nicandro Breeveld (Jászvásári Politehnica), Bogdan Barbu (Academica Clinceni), Ovidiu Horşia (Jászvásári Politehnica) * támadók: Stefan Ashkovski (FC Botoșani), Sergiu Buş (Medgyesi Gázmetán) * vezetőedző: László Csaba (Sepsi OSK). (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a magyar feliratok lefestéséről több székelyföldi településen?
eredmények
szavazatok száma 705
szavazógép
2019-08-14: Sport - :

Galacon kezd a Kézdivásárhelyi SE (Labdarúgás, 3. Liga)

A Román Labdarúgó-szövetség hétfőn kisorsolta a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság menetrendjét. Az augusztus 24-én rajtoló pontvadászat első csoportjának 1. fordulójában a Kézdivásárhelyi SE az újonc Galaci U vendége lesz, majd egy héttel később a feljutási reményeket dédelgető Foresta Suceava látogat a Sinkovits Stadionba.
2019-08-14: Sport - :

Edzett és elütötték (Kerékpározás)

Domenico Pozzovivo közlekedési balesetben kéz- és lábtörést szenvedett, így nem indul a jövő szombaton rajtoló Vuelta a España országúti kerékpáros körversenyen.